Cristina Joia, dezvăluiri șocante. Vedeta suferă de o boală incurabilă: "E un fel de cancer. Nu se știe cum apare"

Cristina Joia, sursa instagram
Descriere foto: Cristina Joia, sursa instagram

Cristina Joia a făcut dezvăluiri cutremurătoare. Vedeta se luptă de cinci ani cu o boală incurabilă.

Cristina Joia a trecut prin momente grele. Vedeta a mărturisit că și-a dorit enorm de mult un copil, motiv pentru care a ales să facă fertilizare în vitro. Această dorință arzătoare au făcut-o pe Cristina Joia să nu-și mai asculte corpul. Ulterior, aceasta a descoperit că suferă de o boală gravă, asemenea unui cancer, cum spune chiar ea.

Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, la Pro TV, Cristina Joia a vorbit despre momentele grele din viața ei.

”Trăiam nevoia de a avea un copil. Au fost ani în care am încercat. Devenisem cobai pentru clinici. Nu mai vedea nimic altceva. Începusem să nu-mi ascult corpul. Începusem să am dureri în corp, nu puteam respira”, a început povestea Cristina Joia.

 ”Nimeni nu știe cum apare boala asta a mea, care este.. Si este si incurabilă, nu are o soluție. Este ca un fel de cancer. Atacă mai multe organe… Am ajuns în spital. Plămânul drept nu mai funcționa… După două săptămâni, mi-au făcut un CT (computer tomograf). Plămânul era perforat, era în colaps… După CT s-a constatat că plămânul are din nou găuri, că sunt în aceeași situație. Voiau să mă opereze, se bănuia că am un cancer la plămâni.
Am ajuns la Marius Nasta… Dumnezeu mi-a pus mâna în cap atunci, când am ajuns acolo….Mi-au pus diagnosticul la operția numărul doi…

A urmat și operația numărul 3. Mi s-a pus o plasmă pentru ca tumorile să nu mai ajungă pe plămân. E o senzație ciudată, de sticlă pisată acolo. E foarte greu… După ultima fertilizare, am căzut pe stradă, am ajuns de urgență la spital, în Ungaria”, a povestit Cristina. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 22 apr 2021, 18:11 | Categorie: Vedete
Get it on App Store Get it on Google Play