Cristina Joia, dezvăluiri emoționante despre momentul în care a fost agresată: "A fost traumatizant pentru mine"

Data publicării:
Cristina Joia, sursa instagram
Descriere foto: Cristina Joia, sursa instagram

Cristina Joia a vorbit despre momentul tribil prin care a trecut, în urmă cu zece luni, când a fost agresată fizic.

Cristina Joia a fost bătută cu bestialitate într-un magazin din Capitală, după ce i-a atras atenția unei șoferițe că nu a parcat bine. Agresoarea a lovit-o pe Cristina Joia în față cu un obiect contondent, lasând-o într-o baltă de sânge.

Ea s-a ales atunci cu nasul rupt și a fost operată de urgență. Ulterior, vedeta a fost supusă mai multor intervenții chirurgicale.

„M-am operat joi, pe 17 decembrie. Am mers inițial la un control, pentru că nasul meu rămăsese un pic strâmb după prima intervenție de urgență și voiam să știu dacă aș putea interveni asupra cicatricei. Ulterior, operația s-a dovedit a fi una de reconstrucție nazală, dar asta am aflat postoperator”, dezvăluia Cristina Joia pentru PROTV.RO.

 

La zece luni de la incident, Cristina Joia a mărturisit că viața ei s-a schimbat complet. Aceasta a suferit mai multe intervenţii chirurgicale în urma traumatismelor şi a avut nevoie de ajutor specializat, fiind afectată emoțional de tot ce s-a întâmplat.

„A trebuit să mă detașez de eveniment, ca să-mi fie mie bine. Eu nu simt ură și nu țineam neapărat să o văd în pușcărie și pe copiii ei departe de ea. Este puțin frustrant că a trebuit să trec prin niștre traume, și eu și familia mea, cu suferință fizică și operații, dar și prin procesul în sine, care a fost traumatizant pentru mine din punct de vedere emoțional”, a mărturisit Cristina Joia pentru PROTV.RO.

Avocata agresoarei a acuzat-o pe Cristina Joia de faptul că s-a folosit de imaginea sa de om de televiziune. Individa a primit o pedeapsă cu suspendare.

„Ea nu a arătat niciun fel de remușcare, a fost la fel de arogantă. Avocata ei m-a acuzat că m-am folosit de imaginea mea de om de media, dar eu nu pot să zic asta despre mine, fiindcă eu sunt designer, sunt angajată pe șantier, nu la televizor. La proces, după ce am suferit o agresiune fizică, am fost pusă la zid emoțional”, a mai spus designerul de la emisiunea ‘Visuri la cheie’.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel