Cristina Joia, dezvăluiri despre clipele de groază prin care a trecut: "Simțeam că mă sufoc"

Data publicării:
Cristina Joia, Captura foto Stirile ProTv
Descriere foto: Cristina Joia, Captura foto Stirile ProTv

Cristina Joia, designerul emisiunii "Visuri la cheie", a făcut dezvăluiri terifiante despre momentul în care a fost agresată de o femeie și băgată în spital.

Invitată la emisiunea "Vorbește lumea", de pe Protv, Cristina Joia a povestit clipele de groază prin care a trecut, după ce o femeie a batut-o  într-un supermarket. Povestea trăită de designerul emisiunii "Visuri la cheie pare a fi una de coșmar.

”Am văzut o doamnă care încerca să treacă printre două mașini, una parcată chiar pe trecerea de pietoni. Am văzut când a parcat. Am avut, așa, un sentiment…și am ridicat un ștergător al mașinii. Doar unul, nu două, și nu l-am rupt. Ea ieșea din magazin. M-a înjurat. Am întrebat-o dacă așa se parchează. Și m-am dus în magazin. Un minut a durat totul. Așteptam la rând, cumpărasem niște banane. Trecuseră 6-7 minute de la incident. Ea s-a dus, și-a pus plasele în mașină, avea timp să se detensioneze, să se liniștească, la o adică. A apărut, însă, și m-a pocnit în față. Am plecat doi metri de la lovitură. Mi-a zis, printre dinți, ți-arăt eu cine-i șmechera. A apărut poliția, apoi ambulanța… Mi-au legat mâinile, simțeam că mă sufoc. Am ajuns repede la spital, acolo era haos”, a mărturisit Cristina Joia.

Cristina Joia a povestit și momentele din spital, parcă desprinse din filmele de groază: ”Doctorii au fost extraordinari. M-au operat la 11 noaptea, ieșiseră din tură, dar nu a contat. Nu cred că m-au cunoscut, nu cred că știau că sunt de la Visuri la cheie. Eram doar un om normal. Mi-au operat partea de fractură. Carnea era tăiată de la lovitură. Am fire, se resorb peste câteva luni. Am avut fractură de piramidă nazală. Apoi, va trebui să fac ceva cu cicatricea. Eu încă mai cred în oameni. Viața e și cu bine, și cu rău. Nu-mi retrag plângerea, dar nu simt ură”, a mai spus Cristina Joia.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel