Cristina Joia a divorțat în secret. Motivul pentru care vedeta de la „Visuri la cheie” a ascuns acest lucru

Data publicării:
Cristina Joia, sursa instagram
Descriere foto: Cristina Joia, sursa instagram

Cristina Joia a dezvăluit motivul pentru care a decis să divorțeze în secret. Totul s-a întâmplat în urmă cu câteva luni. 

Recent, arhitecta de la Visuri la cheie a fost invitată în podcastul lui Cătălin Măruță, acolo unde a dezvăluit că a divorțat de soțul ei, în urmă cu câteva luni. Cristina Joia a recunoscut că i-a fost foarte greu să vorbească despre acest subiect, motiv pentru care a decis să nu vorbească despre acest aspect din viața sa. 

„S-a întâmplat în urmă cu un jumătate, in mai, anul trecut. Si am ales să nu vorbesc despre asta, în primul rând pentru că am avut eu nevoie de un timp să procesez ce se intampla.” , spune Cristina în trailer-ul postat pe canalul de Youtube al prezentatorului tv.

Cum l-a cunoscut Cristina Joia pe fostul soț

„Exact când nu eram pregătită pentru asta. Nu aveam chef de ieșit, de cunoscut oameni. Și am mers totuși la această întâlnire, mai mult forțată de această amică. Și am făcut cunoștință: „Bogdan!’, zice el. Am tras mâna. Îl chema fix ca pe fostul iubit. „Ai și alt nume?’, îl întreb. „Aristide’, răspunde el. Am avut noroc, jur. Bogdan este foarte diferit de primul meu iubit, care se remarca printr-o personalitate cam bacoviană. Soțul meu are coloană vertebrală și mult umor. Asta m-a atras la el: mă făcea să râd. Nici vorbă să mă gândesc vreo clipă că ne căsătorim.Dincolo de toate astea, mi-am dat seama că el era bărbatul de care aveam nevoie pentru a trece prin toată povestea infertilității și adopției. Nu știu câți bărbați ar fi mers de mână cu mine în tot acest proces. El a făcut-o.”, declara Cristina pentru life.ro.

Ceistina Joia, despre boala cu care a fost diagnosticată

Cristina Joia a trecut prin momente grele. Vedeta a mărturisit că și-a dorit enorm de mult un copil, motiv pentru care a ales să facă fertilizare în vitro. Această dorință arzătoare au făcut-o pe Cristina Joia să nu-și mai asculte corpul. Ulterior, aceasta a descoperit că suferă de o boală gravă, asemenea unui cancer, cum spune chiar ea.

Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, la Pro TV, Cristina Joia a vorbit despre momentele grele din viața ei.

”Trăiam nevoia de a avea un copil. Au fost ani în care am încercat. Devenisem cobai pentru clinici. Nu mai vedea nimic altceva. Începusem să nu-mi ascult corpul. Începusem să am dureri în corp, nu puteam respira”, a început povestea Cristina Joia.

 ”Nimeni nu știe cum apare boala asta a mea, care este.. Si este si incurabilă, nu are o soluție. Este ca un fel de cancer. Atacă mai multe organe… Am ajuns în spital. Plămânul drept nu mai funcționa… După două săptămâni, mi-au făcut un CT (computer tomograf). Plămânul era perforat, era în colaps… După CT s-a constatat că plămânul are din nou găuri, că sunt în aceeași situație. Voiau să mă opereze, se bănuia că am un cancer la plămâni.
Am ajuns la Marius Nasta… Dumnezeu mi-a pus mâna în cap atunci, când am ajuns acolo….Mi-au pus diagnosticul la operția numărul doi…

A urmat și operația numărul 3. Mi s-a pus o plasmă pentru ca tumorile să nu mai ajungă pe plămân. E o senzație ciudată, de sticlă pisată acolo. E foarte greu… După ultima fertilizare, am căzut pe stradă, am ajuns de urgență la spital, în Ungaria”, a povestit Cristina. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel