Cristina Ich și-a schimbat numele din buletin: Am îngropat numele pe care îl uram cel mai mult

Data publicării:
Sursa foto Instagram/ Cristina Ich
Descriere foto: Sursa foto Instagram/ Cristina Ich

Cristina Ich și-a schimbat numele din buletin și este mai fericită ca niciodată. 

Cristina Ich este mai fericită ca niciodată. Vedeta și-a schimbat numele din buletin. Bruneta a renunțat la numele de Micu, în favoarea celui de Ich, așa cum este cunoscută peste tot în mediul online. Cristina Ich și-a anunțat fanii din mediul online. 


„E o poveste atât de lungă și plictisitoare, dar s-a lipit de mine, mi s-a părut că e mai interesant, toată lumea mă cunoaște de Cristina Ich, că dacă spun numele meu real nu este sonor pentru nimeni. (n.r. – numele de pe rețelele de socializare) În curând și în acte, toată lumea așa mă cunoaște”, a declarat Cristina Ich în urmă cu un an de zile. 


Dorința vedetei a devenit acum realitate și este mai fericită ca niciodată. Cristina Ich își dorea tare mult să aibă în acte numele după care este extrem de cunoscută în mediul online. 


„Am îngropat numele pe care îl uram cel mai mult și de ani sunt oficial Cristina Ich. Sunt așa bucuroasă", a declarat Cristina Ich.


Cristina Ich, poveste de viață dramatică. Vedeta a fost abandonată de tatăl ei: „Aveam doi ani. Practic, nici nu-l cunosc”


Invitată la podcastul lui Măruță, celebra influenceră a vorbit despre cum a încercat să își întâlnească tatăl și cum a renunțat la acest gând.


„Nu vreau să vorbesc despre această parte a vieții mele. Eram mică atunci când a plecat tatăl meu, aveam doi ani, nu-mi aduc prea multe aminte despre el. Practic, nici nu-l cunosc. L-am căutat acum câțiva ani, am plecat în străinătate pentru el. Dar m-am răzgândit chiar înainte de a ne vedea. Nu am mai vrut dintr-odată să ne mai întâlnim. Așa am simțit. El nu m-a căutat niciodată, deși știe că sunt cunoscută', a declarat Crisitina Ich, pentru emisiunea online „Acasă la Măruță'.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel