Cristina Ich, schimbare RADICALĂ de look. Fanii au rămas șocați când au văzut-o

Data publicării:
Cristina Ich, sursa foto Instagram
Descriere foto: Cristina Ich, sursa foto Instagram

Iubita lui Alex Pițurcă șochează cu fiecare apariție, iar de data aceasta a uimit cu schimbarea de look pe care a făcut-o.

Cristina Ich este una dintre cele mai frumoase prezențe feminine de la noi din țară și toată lumea o apreciază pentru frumusețea ei dar și pentru simțul umorului. Vedeta se bucură de succes pe plan profesional, dar și pe plan personal. Este într-o relație cu fiul lui Victor Pițurcă , cu care are și un copil minunat, pe Noah. 


Cristina le-a făcut o surpriză fanilor când a postat pe pagina ei de Instagram o fotografie cu noua ei tunsoare. Frumoasa șatenă și-a făcut breton iar fanii au rămas uimiți, deoarece i se potrivește foarte bine această schimbare. Comentariile frumoase din partea fanilor nu au întârziat să apară. 


„Cât de bine îți stă”, „Îți stă superb, de fapt, tu ești superbă oricum”, „Acum semeni și mai mult cu mama ta”, „Doamne, cât ești de frumoasa, Cris!”„Îți sta super”, „Cât de frumoasă poți să fii”, „Cred că ești singura persoană căreia îi stă bine și cu părul lung și scurt, și drept și creț, și cu breton și fără”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor de pe Instagram.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Cristina Ich (@christina_ich)

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel