Cristina Ich, poveste de viață dramatică. Vedeta a fost abandonată de tatăl ei: „Aveam doi ani. Practic, nici nu-l cunosc”

Data publicării:
Cristina Ich, foto Instagram
Descriere foto: Cristina Ich, foto Instagram

Cristina Ich ascunde o poveste dureroasă în spatele zâmbetului irezistibil. Vedeta a rămas fără tată la vârsta de 2 ani, atunci când bărbatul a plecat de lângă mama ei, fără să se uite în urmă. 

Cristina Ich poate părea un om cu o viață perfectă. Deși are tot ce își dorește din punct de vedere  profesional și personal, ba chiar și-a întemeiat și propria familie,  vedeta duce în spate o traumă dureroasă. Tatăl ei a abandonat-o atunci când ea avea doar doi ani și nu l-a cunoscut nici până în ziua de astăzi. 

Invitată la podcastul lui Măruță, celebra influenceră a vorbit despre cum a încercat să își întâlnească tatăl și cum a renunțat la acest gând.


Nu vreau să vorbesc despre această parte a vieții mele. Eram mică atunci când a plecat tatăl meu, aveam doi ani, nu-mi aduc prea multe aminte despre el. Practic, nici nu-l cunosc. L-am căutat acum câțiva ani, am plecat în străinătate pentru el. Dar m-am răzgândit chiar înainte de a ne vedea. Nu am mai vrut dintr-odată să ne mai întâlnim. Așa am simțit. El nu m-a căutat niciodată, deși știe că sunt cunoscută', a declarat Crisitina Ich, pentru emisiunea online „Acasă la Măruță'.

Chiar dacă tatăl biologic a lipsit din peisaj, Cristina a avut norocul de a avea parte de un tată vitreg. Mama vedetei s-a recăsătorit cu un om deosebit, pe care Cristina îl consideră tată. 


„Mama e eroina mea, e icoana mea. La 12 ani, mi-am găsit un tată vitreg. Pentru mine, tata este cel vitreg, nu tatăl meu biologic. Eu i-am zis mamei să se căsătorească. Este un om deosebit. El a mai fost căsătorit, dar nu a avut copii. S-a purtat cu mine exemplar', a mai spus Cristina Ich.

Cum a ajuns să o cheme „Ich”

Este o poveste atât de lungă și destul de personală. Ar fi singurul lucru pe care eu nu aș vrea să îl explic niciodată. Ich nu înseamnă „eu' în germană. Hai să nu exagerăm. Nu sunt atât de lipsită de imaginație. E o poveste acolo, dar destul de încărcată pentru mine și aș vrea să trec peste, dar cred eu că numele ăsta mă va ajuta într-un fel, cum m-a ajutat pe partea asta de… Știi că toată lumea mă recunoaște sub numele ăsta și o să scot în curând și propriul meu brand. Numele e mult mai sonor, e mult mai internațional decât dacă aș spune Cristina Micu. Mi-am ales acest nume prin 2009-2010. Atunci m-am prezentat public cu numele ăsta', a mai dezvăluit Cristina Ich.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel