Cristina Ich, MOTIVUL pentru care a dispărut din online: Nu am chef. E de înțeles după 10 ani

Data publicării:

Cristina Ich a explicat de ce a dispărut brusc de pe social media.

Cristina Ich este una dintre cele mai apreciate influencerite de la noi din țară, având parte de o comunitate destul de numeroasă pe rețelele de socializare. Tocmai din acest motiv, fanii i-au observat absența iubitei lui Alex Pițurcă de pe social media imediat și și-au făcut griji. Ca să-și liniștească comunitatea, aceasta a postat un mesaj pe rețelele sociale unde și-a asigurat urmăritorii că este bine, însă trece printr-o perioadă mai grea și vrea să stea departe de ochii lumii. Cu toate acestea, Cristina Ich spune că va fi nevoită să revină curând în online.

''Sunt bine, am doar o perioadă în care nu am chef să stau pe social media. Zilele în care stau fără telefon și mă desprind de viața virtuală îmi fac extrem de bine și îmi dau seama că sunt mult mai liniștită. E de înțeles că după 10 ani îți poate pieri cheful, devine obositor să fiu mereu perfectă, disponibilă, fericită. Sunt oricum nevoită să revin.

Admir oamenii care pot ascunde reale sentimente în spatele unui ecran de telefon, eu niciodată nu am putut. Sunt zile în care am nervi, nu mă dau jos din pat, nu am chef să vorbesc cu nimeni, starea vegetativă pe care sunt sigură că o avem cu toții, mai mult sau mai puțin.'', a scris Cristina Ich pe Instagram.

Cristina Ich are o poveste de viață dramatică

Invitată în podcastul lui Măruță, acum ceva timp, celebra influenceriță a vorbit despre cum a fost abandonată de tatăl ei, încă de la o vârstă fragedă. În ciuda acestui lucru, ea a  încercat să îl întâlnească pe bărbat, dar a renunța imediat la acest gând.

„Nu vreau să vorbesc despre această parte a vieții mele. Eram mică atunci când a plecat tatăl meu, aveam doi ani, nu-mi aduc prea multe aminte despre el. Practic, nici nu-l cunosc. L-am căutat acum câțiva ani, am plecat în străinătate pentru el. Dar m-am răzgândit chiar înainte de a ne vedea. Nu am mai vrut dintr-odată să ne mai întâlnim. Așa am simțit. El nu m-a căutat niciodată, deși știe că sunt cunoscută', a declarat Crisitina Ich, pentru emisiunea online „Acasă la Măruță'.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel