Cristina Ich a izbucnit în lacrimi. Scandal cu poliția: "Am început să țip"

Data actualizării: | Data publicării:
Cristina Ich, instagram
Descriere foto: Cristina Ich, instagram

Cristina Ich  a avut probleme cu poliția în urmă cu puțin timp. Oamenii legii au prins-o în trafic, în timp ce încălca legea, iar toată întâmplarea a fost povestită de bloggeriță pe rețelele de socializare.

Cristina Ich tună și fulgeră, după ce a fost oprită, în trafic, de un om al legii, pe motiv că ținea telefonul în mână, în timp ce conducea. Celebra bloggeriță a fost deranjată de modul în care i s-a adresat omul legii. "Avea un tupeu pe capul lui, ceva ce nu am văzut. Trebuia să îi fac reclamație la felul în care s-a comportat.Credeți-mă, ați fi făcut criză de nervi", a spus Cristina Ich pe Instagram.

Și asta nu a fost tot!

Polițistul, deranjat de modul în care Cristina Ich a semnat procesul verbal, a pus-o pe bloggeriță să refacă procesul verbal, lucru care a enervat-o și mai tare. "I-am semnat, aveam nervi și i-am făcut o semnătură, la care el îi spune că îmi face alt proces. Dar pentru ce să îi faci alt proces verbal? Nu te-am jignit, nu ți-am zis nimic. Pentru ce îmi faci alt proces verbal? Am început să țip, pe urmă. Semnez cum vreau eu", a mai spus Cristina Ich, cu ochii în lacrimi.

După ce s-a mai calmat, Cristina Ich a făcut puțin haz de necaz." Mai în glumă, mai în serios, puteți să admirați faptul că mie nu mi-a curs machiajul, da? Ce rezistență! Incredibil!", a spus ea.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel