Cristina Ich, cel mai bun influencer din România. Drumul către succes

Data publicării:

Cristina ICH  este cel mai bun influencer din ţara noastră. Vezi ce spune despre succes

Cristina ICH a fost desemnată cel mai bun influencer din România pentru anul 2020, după ce a adunat cele mai multe voturi din partea fanilor.
Potrivit ProTV, începuturile Cristinei în social media au fost cu BROmania, acolo unde făcea diverse filmulețe cu teme despre întâmplări din viața de zi cu zi. 

”Am început cu Matei de la BROmania, făceam fel și fel de filmulețe de comedie, și am stat așa cam un an de zile, iar după un an de zile nu m-am mai regăsit. Și atunci nu știam ce să fac. După am început să mă uit la fel și fel de documentare din străinătate motivaționale, și astfel am spus că vreau să motivez lumea, dar cu o formă de ironie”, a spus Cristina potrivit emisiunii ”Vorbește lumea”, de pe Protv

Întrebată de prezentatoare cum este viața aceasta de pe social media Cristina a răspuns:

”Este și grea și ușoară, fac foarte multe gafe deoarce la mine totul este spontan, nu este nimic gandit, iar prima care reacționează la tâmpeniile mele este mama”.

”Este obositor să faci zi de zi, mai ales că eu petrec cam 8 ore pe zi doar pe telefon, și tot timpul trebuie să fii impecabilă. In caz contrar, urmăritorii mă taxează. Am foarte mult ignor din partea bărbaților, fetele sunt mai drăguțe”.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Arcu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel