Cristina Ich, adevărul despre relația cu Alex Pițurcă: „Cu bărbatul este dificil”

Data publicării:
Cristina Ich, sursa foto Instagram
Descriere foto: Cristina Ich, sursa foto Instagram

Chiar dacă au devenit recent părinți, iar iubirea lor pare că va dura o veșnicie, se pare că în relația Cristinei Ich cu Alex Pițurcă lucrurile nu stau de fiecare dată la fel de bine. 

Cristina Ich este una dintre cele mai frumoase femei din showbizul românesc, iar toată lumea se așteaptă ca relația ei să fie una perfectă, parcă scoasă dintr-un basm. Dar lucrurile nu stau tocmai așa, chiar Cristina este cea care vorbește adesea despre problemele din relația ei. 


Chiar dacă își ține familia departe de ochii curioșilor, Cristina Ich este foarte apropiată de fanii de pe Instagram și le povestește cam toate lucrurile pe care le face sau care i se întâmplă. 


Cristina Ich spune că nu știe rețeta unei căsnicii perfecte, mai ales că relația ei cu Alex Pițurcă a fost mereu complicată. Cei doi își doresc libertate și le este foarte greu să stea 24 de ore din 24 împreună. Chiar dacă acest lucru îi unește, Cristina spune că de multe ori caracterul dificil al soțului a fost motiv de ceartă. 


„Cu bărbatul este dificil. La mine, noroc că mai pleacă din când în când de acasă. Dacă ar sta 24 din 24 aș lua-o razna. Nici el nu poate, nici eu nu pot. Avem nevoie de spațiu. Nu e ușor să conviețuiești cu mine, dar și el e foarte dificil, dar avem aceleași apucături și asta ne ține. E greu să ai o relație în ziua de astăzi. Normal că nu există o rețetă cum să ai o relație de lungă durată. Eu înainte mă plictiseam groaznic de relațiile lungi”, a spus Cristina Ich pe InstaStory. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel