Cristina Ich, a izbucnit în lacrimi: „Asta nu este viață, este PUȘCĂRIE”. Ce a pățit celebra influenceriță

Data actualizării: | Data publicării:
Cristina Ich, captura foto InstaStory
Descriere foto: Cristina Ich, captura foto InstaStory

Chiar dacă se bucură de un succes imens pe rețelele de socializare, Cristina Ich se simte uneori depășită de probleme. De ce a clacat faimoasa vedetă?

Cristina Ich este una dintre cele mai frumoase și apreciate influencerițe din România. Vedeta se bucură de un succes imens pe Instagram, iar anul trecut a fost votată cel mai bun influencer din România și a primit premiul „Romanian Social Media Star of 2020”, în cadrul galei E! People’s Choice Awards. Este urmărită de peste 800 de mii de oameni pe Instagram și are mereu grijă să le împărtășească fanilor toate experiențele prin care trece.


Se pare că aceste lucruri nu îi mai aduc fericirea Cristinei, ba din contră, aceasta se simte stresată și uneori obligată să fie ceea ce nu este. Tocmai din cauza asta, Cristina Ich a izbucnit în lacrimi pe Instagram și le-a povestit fanilor prin ce stări trece în ultima perioadă. 


„Am obosit foarte tare și mi-am dat seama că nu mai pot spune nimic pe insta. Nu mai fac lucrurile cu plăcere și se simte. Îmi este foarte dor să fiu eu, să fiu liberă. Poate pare aberant, dar asta nu e viață, este PUȘCĂRIE (virtuală). Faci pe plac altora și îți dai seama că pentru tine nu faci nimic. Bani, bani, bani, nu e ca și cum sunt totul, cel puțin nu cu prețul suferinței mele. Asta simt acum, poate mâine o să fie bine! Voiam să mai zic ceva, dar mai bine... Nu”, a scris Cristina Ich pe InstaStory. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel