Cristina Ich a fost la un pas de moarte în timp ce lua cina într-un restaurant de fițe din Capitală

Data publicării:
Cristina Ich, sursa foto Instagram
Descriere foto: Cristina Ich, sursa foto Instagram

Cristina Ich a văzut moartea cu ochii chiar în timp ce se afla la o ieșire în oraș cu prietenii. Ce a pățit frumoasa vedetă?

Iubita lui Alex Pițurcă a trecut prin momente cumplite după ce a fost la un pas să își piardă viața în timpul unei ieșiri în oraș. Cristian Ich se afla cu mai mulți prieteni la un restaurant de fițe din Capitală, când deodată a simțit că nu mai poate respira. Vedeta s-a înecat cu mâncare și a rămas fără aer pentru câteva secunde. 


Imediat după ce și-a revenit, Cristina le-a povestit și fanilor de pe Instagram despre ce a pățit. Chiar dacă la final a luat totul în spirit de glumă, diva s-a speriat teribil și a crezut că își va pierde viața din cauza unui accident atât de banal. 


”Nu vreți să știți ce am pățit la restaurant, era să mor! Mi-a rămas mâncarea în gât, nu există așa ceva. Cea mai nașpa senzație, cum ar fi fost să mor așa? Îți dai seama cât m-au înjurat ăștia, căci nu ai cum așa ceva, nici nu mâncam o mâncare uscată. Nu am avut o asemenea senzație în viața mea, este și penibil cum făceam pe la restaurant. Acum fac mișto și râd, dar e groaznică senzația. După ce mi-am revenit m-am gândit cum era să mor. Și după aceea, am vorbit cu tata și mi-a spus că așa a murit mama unui coleg de al lui”, le-a povestit Cristina Ich urmăritorilor de pe Instagram. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel