Cristina Ich a ajuns de urgență la spital cu fiul ei. Vedeta s-a speriat îngrozitor: ”Am avut zile de coșmar”

Data publicării:
Cristina Ich, sursa instagram
Descriere foto: Cristina Ich, sursa instagram

Cristina Ich a ajuns cu fiul ei la spital. Influencerița a povestit tot ce s-a întâmplat.

Critina Ich a trecut prin momente delicate în ultimele zile, după ce a ajuns cu fiul ei de urgență la spital. Băiețelul ei și al lui Alex Pițurcă s-a confruntat cu câteva probleme, motiv pentru care influencerița s-a speriat foarte tare. Mai exact, micuțul Noah a avut temperatură foarte mare. Fără să stea prea mult pe gânduri, Cristina Ich l-a dus imediat la spital, acolo unde i s-au făcut câteva analize. Din fericire, medicii i-au transmis mămicii că nu este vorba de nimic grav. 

„Am avut câteva zile de coșmar, mai ales că eu nu am mai avut probleme cu Noah până acum: colici, dureri de burtă, maxim a avut o febră 38 care nu era nimic îngrijorător, acum a ținut-o numai în 40-41 cu 5 a avut-o într-o seară. M-am speriat atât de tare. Am fost cu el la spital, analize, și mi s-a zis că nu era de internare”, a spus Cristina Ich pe contul său de Instagram.

 

Cu toate astea, Cristina Ich le-a povestit fanilor pe rețelele de socializare că starea de sănătate a micuțului său era în continuarea una prostă și s-a speriat foarte tare, fiindu-i frică ca acesta să nu facă convulsie. Din acest motiv, soția lui Alex Pițurcă a decis să îl pună pe perfuzii. 

 

„Greșeala mea a fost că l-am dus imediat la analize. Când a făcut febră 39 l-am dus imediat la analize și cred că organismul n-a avut timp să arate că e ceva bacterial și atunci n-a ieșit nimic. Dar 100% era ceva bacterial, că n-ai cum”, a precizat ea.

 

 

Cum se simte acum băiețelul Cristinei Ich

 

Cristina Ich le-a mărturisit fanilor, pe contul său de instagram, că micuțul Noah se simte mult mai bine acum, dar s-a speriat foarte rău. 

„Am luat decizia singură, după ce mi-am văzut copilul cu febră 41, l-am băgat pe perfuzii, glucoză și pe antibiotic. Și în sfârșit, Noah e bine de ieri. Cam cât trebuia să-mi văd copilul nehranit? Că era leșinat. M-am speriat îngrozitor, stătea leșinat la pat”, a mai adăugat influencerița.

 

 

Mai mult decât atât, Cristina Ich a precizat că o înțelege acum pe mama sa cum se simțea când ei nu îi era bine.

 

„Nu mai vreau să-l văd leșinat niciodată. Vreau să-l aud prin casă. Acum o înțeleg pe mama perfect când era distrusă că eram bolnavă, că aveam pneumonie, că aveam viroze”, a mai spus Cristina Ich.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel