Cristina Herea a născut o fetiță. Prezentatoarea Tv este în culmea fericirii/ FOTO

Data actualizării: | Data publicării:
Cristina Herea, foto Instagram
Descriere foto: Cristina Herea, foto Instagram

Cristina Herea radiază de fericire. Prezentatoarea Tv a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. 

Cristina Herea este în culmea fericirii, după ce a devenit mămică pentru prima dată.  Deși nu a avut o sarcină ușoară, vedeta a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. . Cristina Herea are parte de ajutorul soțului ei, atât moral, cât şi fizic.

Recent, vedeta a anunţat pe reţelele de socializare că a născut o fetiţă, care „intr-o buna zi va schimba lumea aceasta intr-una mai buna„.

„Ekaterina, …stiu ca intr-o buna zi vei schimba lumea aceasta intr-una mai buna! Mami si tati te iubesc dincolo de limitele noastre umane! Bine ai venit in lumea aceasta, mica noastra eroina iubita, a scris prezentatoarea TV pe rețelele de socializare.

 

 

 

 

A dezvăluit sexul copilului la o petrecere caritabilă

 

Cristina Herea a dezvăluit sexul bebe,lușului la o petrecere caritabilă, acolo unde au fost prezenți aproximativ 80 de persoane.

„Toate cadourile pe care le-am primit la petrecerea organizată de noi, o să le donăm copiilor abandonaţi. Nu a ştiut nimeni, în afara de mine, sexul copilului. Mihai a aflat la petrecere, când am spart balonul împreună cu el şi naşa, Diana Truică. A fost un moment emoţionant pentru toată lumea.

Fetiţa noastră se va numi Ecaterina Antonia. Am ales împreună acest nume, Mihai şi-a dorit Ecaterina, iar eu, Antonia, ca pe mama mea, mai ales că se va naşte de ziua mamei mele„, a declarat Cristina Herea pentru romaniatv.ro

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel