Cristina Demetrescu, horoscop pentru prima jumătate a lunii noiembrie 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Data actualizării: | Data publicării:
Cristina Demetrescu, captură video Youtube/ Vorbește lumea
Descriere foto: Cristina Demetrescu, captură video Youtube/ Vorbește lumea

Cristina Demetrescu a dezvăluit ce ne rezervă astele, în prima jumătate a lunii noiembrie 2023. 

Cristina Demetrescu a fost invitată în cadrul emisiunii Vorbește lumea, de pe Pro TV, unde a dezvăluit ce le așteaptă pe zodii în prima jumătate a lunii noiembrie 2023.

Berbec

Berbecul poate avea unele soluții bune în procese, poate avea parte de cereri în căsătorie, suport din partea partenerului conjugal. Împăcări acolo unde Marte, în ultima perioadă, a stricat. Acum vine Venus și se liniștesc puțin spiritele. 

Taur

Urmează o perioadă în care se bucură de ceea ce face.Poate își ia concediu, cine știe, poate intră în concediu, se relaxează. Este o perioadă pentru relaxare, pentru sănătate bună, pentru niște soluții bune, din punct de vedere medical. Găsește bucurie în orice, unii se apucă de artă, își găsesc anumite înclinații. Atenție pentru cei care sunt amatori de așa ceva, pot exista flirturi la locul de muncă. 

Gemeni

Gemenii vor primii anumite invitații, pot onora anumite invitații, se pot bucura, pot merge la petreceri, la evenimente. Se bucură de timp liber, se pot îndrăgosti, pot găsi parteneri care să le asigure armonia. Există și parteneri de viață și iubiri care te dezechilibrează, dar pentru Gemeni urmează o perioadă în care vor găsi persoanele care le echilibrează și nu în ultimul rând, sunt femei Gemeni care pot rămâne însărcinate. 

Rac

Racii se bucură de faptul că, căminele lor, casele lor prind un contur frumos. Marte, care a fost înainte de Venus, a mai stricat una, alta, a mai rupt o ușă, a mai spart o placă de gresie, de faianță și, într-un final, pentru că sunt foarte atașați de căminele lor, Racii se pot bucura de armonie, case frumoase, pot da avansul la o casă. Pot să găsească o casă frumoasă pe care să și-o cumpere sau pot să primească un avans pentru o casă pe care vor să o vândă. Relații bune cu familia, evenimente de familie și împăcări. 

Leu

Pot să câștige bani în perioada următoare din discursuri, din cursuri, adică se pot gândi și la partea aceasta de comunicare. Obțin ce vor, sunt mai galanți, mai dau de la ei vorbe frumoase, fac impresie bună, promovează examene, dar sunt și puși pe filtruri.

Fecioară

Ar putea beneficia de o mărire de salariu. Dacă au așteptat momentul acesta, acum este momentul să încerce să negocieze cu șefii, însă pot primii sau pot face bani din activități conexe, pot vinde ceva sau pot primii un cadou de care se bucură. Este o perioadă bună pentru Fecioare, din punct de vedere financiar și poate scapă de un credit sau, poate pur simplu, nu își mai fac griji. 

Balanță

Balanțele pot avea o schimbare de look, este Venus în zodia lor, poate că au și alte motive pentru care să se bucure de cum arată sau este o lumină din interior care provine de undeva, poate se îndrăgostesc, dar Balanțele, în perioada următoare, cu siguranță vor fi un model pentru ceilalți. Pot fi și invidiate pentru lucrurile acestea. 

Scorpion

Scoprionii se liniștesc, închid o perioadă mai grea din viața lor, au acest sentiment că au scăpat de ceva. Dorm mai bine, își recapătă somnul aceia care, poate în ultima perioadă, au avut tulburări de somn sau au avut insomnii și presimt ei că vine ceva bine în viața lor, poate o dragoste, poate un eveniment fericit. Nu pot să îl definească, dar îl simt cum vine din spate. 

Segetător

Segetătorii au parte de prieteni buni, de oameni care îi ascultă, îi ajută, nu doar prieteni fizici, ci și prieteni din astral. Este vorba despre protecție bună, toată problema este să ne ascultăm intuiția. Putem să dăm mai multă importanță pasiunilor, hobby-urilor, să avem sentimentul că alegem lucrurile bune pentru noi și cei care au activități pentru început, activități private, au încasări din aceste proiecte de freelanceri. Pentru început, câștigă bani.

Capricorn

Capricornii au imagine bună la locul de muncă. Unii pot primii premii, alții pot fi promovați. Unii sunt înclinați către partea artistică, pentru că Venus merge și către mișcare și către dansuri, modă, design, tot felul de lucruri de felul acesta, dar au satisfacții din punct de vedere profesional sau după o perioadă lungă de timp, recunoaștere. Își pot activa brandurile cei care au activități să facă o reclamă, acum prinde în momentul acesta sonor. 

Vărsător

Vărsătorii pot să călătorească, Venus este undeva pe casa călătoriilor în străinătate, dar de acolo pot veni și iubiri, pot veni și cadouri, invitații, pot merge către idealuri noi, pot avea anumite pasiuni care să îi poarte în anumite călătorii. Pot publica cărți, pot publica articole, adică să își facă curaj să iasă puțin în afara ariei lor restrânse. 

Pești

Peștii au parte de un boomerang pozitiv. Se întorc faptele bune pe care le-au făcut cândva, se pot întoarce prin bani. Au unele câștiguri, dar, de exemplu, sunt într-o perioadă în care pot să investească. Dacă vor să dea avansul pentru mașină sau pentru o casă sau pentru un credit, să aibă încredere că este investiția bună pe care o vor face în viitor. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel