Cristina Demetrescu, previziuni astrale pentru prima jumătate a lunii iunie. Vin bani și încasări pentru o ZODIE

Data actualizării: | Data publicării:
Cristina Demetrescu, captură video Youtube
Descriere foto: Cristina Demetrescu, captură video Youtube

Cristina Demetrescu vine cu  previziuni astrale pentru prima jumătate a lunii iunie.

Cristina Demetrescu a făcut preziviuni astrale, pentru prima jumătate a lunii iunie, în cadrul emisiunii „Vorbește lumea”.

Berbec

Luna Neagră și Marte este posibil să fi cauzat niște probleme. S-ar putea să apară iubiri noi, peste răni veci. S-ar putea să vină cu puțină speranță sau cu puțin mai multe gânduri bune, în așa fel încât Berbecul, care este zodie de foc, să nu dea foc de tot la ceea ce are frumos și bun. Același lucru pentru Berbeci și în relația cu copiii. Atenție, copii mici, copii mari. Venus vine cu speranță și pentru cei care au copii mai mari și pentru cei care nu au copii.

Taur

Pe Taur poate să-l ajute cineva, în primul rând în familie. Poate să vină un musafir, nu neapărat nepoftit, ci o persoană care vine cu vești bune, cu cadouri, cu soluții, cu o împăcare de familie sau cineva care să-l ajute într-o problemă imobiliară, să-i dea o soluție, să-i indice. Ceva care s-a stricat și ceva pe care nu-l găsești de înlocuit. Venus acum vine cu reparații și cu estetică. 

Gemeni

Venus, Luna Neagră pentru Gemeni sunt exact pe comunicare. Geamănul are arma asta pe care trebuie să o folosească inteligent. Din păcate, amestecul acesta de planete îl va pune în situații destul de imposibile pe Geamăn, pentru că trebuie să fie și drăguț și diplomat. Uneori mai trebuie să și mintă, cu tâlc, ca să iasă din tot felul de situații mai puțin plăcute. Una peste alta, Venus aduce lucruri bune pentru zodia Gemeni și mai ales contracte și promisiuni pentru viitor. Aduce și flirturi și poftă de seducție. 

Rac

Racul este o zodie care va avea încasări, vin bani pentru ei, câteva promisiuni pentru viitor. Racul se mai liniștește din punct de vedere al tensiunilor financiare, dar banii care vin nu acoperă tendința asta excesivă a Racului de a pierde, de a cheltui, de a rămâne fără bani până pe ultima sută de metrii. Mare atenție la gestionarea banilor, pentru perioada următoare. 

Leu

Pentru Leu, Venus vine să mai șteargă gemul de pete, vizavi de ceea ce vede Leul în orizontul lui. Sigur că îi dă o stare bună, îi dă optimism, îl mai calmează puțin, pentru că Luna Neagră și Marte sunt acolo și Leul este foarte pornit în această perioadă, poate să greșească prin atitudine, prin poziție, prin orgoliu și poate prin puțină lipsă de voință, de a nu lupta suficient pentru ceea ce i se oferă. este un înger care vine în viața Leului și îl mai împinge să facă ceea ce trebuie.

Fecioară

Fecioarele au vești bune din punct de vedere medical. Se mai liniștesc, găsesc soluții și capătă speranță acolo unde s-au îngrijorat din cauza unor anumite probleme, fie că sunt probleme de ordin medical, fie că sunt anumite conflicte sau pur și simplu griji aiurea pentru viitor.

Balanță

Iubirile și prieteniile își schimbă definiția. Este un tablou foarte ciudat al evenimentelor, care se întâmplă în viața socială a Balanțelor, cu tot felul de picanterii și dorința asta de a povesti și altora ce li se întâmplă lor inedit. 

Scorpion

Pentru Scorpioni apare o anume reabilitare a reputației, a numelui, se află cine a avut dreptate, cine nu a avut dreptate, se împacă cu șefii. Scapă de niște tensiuni și vedem ale cui merite au fost și de ce Scorpionul a fost pus la zid. Atenție! Patru luni de zile de aici înainte, pot să fie războaie. Posibil să urmeze niște procese, poate războaiele nici nu au început, dar Venus va face asta pentru zodia Scorpion.

Segetător

Segetătorii ar putea să aibă chef de ducă. Venus, Luna Neagră, Marte a venit cu unele blocaje în ideea de a călători sau poate i-a făcut mai nesiguri, mai indeciși. Venus vine cu foarte multă dorință de vacanță, de călătorie, de proiecte. Este vorba de expansiunea tipică a Segetătorului, cea care îi readuce Segetătorului energia sa primordială, care până la momentul acesta, cumva, a fost blocată. 

Capricorn

Capricornii au și ei parte de bani din comisioane, din vânzări, un surplus, un profit, se bucură de lucrul acesta, dar se pare că poate nu știu să investească corect. Apar și cheltuieli în viața Capricornilor, dar, într-o oarecare măsură, ar putea avea o șansă de la Venus să nu se grăbească. 

Vărsător

Vărsătorii pot avea vești de la un fost soț, anumite lucruri pe care le mai ai de rezolvat cu cineva cu care poate ai trăit la un moment dat și cu care ai lucruri neterminate. Se mai îmblânzesc și demonii conjugali.  Ar trebui să schimbe un avocat dacă sunt implicați în procese și acestea nu funcționează și nu se derulează în sensul bun.

Pești

Pentru Pești, multă creativitate, pun mai mult accent. Le place să fie creativi, să muncească în zona creativă, decât poate o zonă mai aridă, în care muncesc, de regulă. Vești bune din punct de vedere medical, terapii bune și o posibilă dragoste, iubire la locul de muncă. Dacă este și Luna Neagră acolo, horoscopul zice „NU”, dar dacă a venit Venus, probabil îi este foarte greu să reziste ispitelor.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel