Cristina Demetrescu, previziuni astrale pentru a doua jumătate a lunii iulie: „Greșeli financiare. Sunt destul de critice”

Data publicării:
Sursa foto: Cristina Demetrescu, captură TV/ ProTV
Descriere foto: Sursa foto: Cristina Demetrescu, captură TV/ ProTV

Cristina Demetrescu a făcut previziuni pentru perioada 15-31 iulie 2023.

Cristina Demetrescu vine cu previziuni pentru a doua jumătate a lunii iulie. Celebrul astrolog a mărturisit, în cadrul emisiunii „Vorbește lumea, că sfârşitul acestei luni se află într-o poziţie astrală periculoasă. 

Berbec

Berbecul s-ar putea să aibă idei mai dictatoriale sau idei mai fixe în relaţia cu copiii sau poate chiar în dragoste. Ego-ul este în mare vogă în această perioadă şi cumva lucrurile se vor întoarce împotriva lui. Atenţie la unele dureri fizice care s-ar putea să îl aducă la doctor. Nu este ceva foarte grav, dar s-ar putea să fie accidente, tăieturi, lovituri.

Taur

Pentru Tauri, nu ar trebui să conteze eticheta, dacă vine vorba de casă, şi de maşină, şi de mobilier, de lucruri scumpe. Lucrurile scumpe nu sunt întotdeauna cele care creează confort. Nici confortul fizic, nici cel financiar. Taurii sunt un pic vulcanici în dragoste, un pic puşi pe critică, iar în relaţiile cu copiii, cei care au copii, vine şi câteodată momentul să corecteze un pic conduita copilului.

 Gemeni

Gemenii sunt mai preocupaţi de casă, de mamă, de domiciliu. Trebuie să fie atenţi la metabolism. Sunt unii Gemeni cărora le este frică să îşi asume responsabilităţile faţă de o familie, se gândesc să facă sau să nu facă un copil, cumva analizează foarte mult. Comunicarea, la ei, este foarte importantă în continuare pentru că exprimă starea lor de spirit. Atunci când sunt mai acizi, înseamnă că ei nu sunt mulţumiţi, nu sunt fericiţi.

 Rac

Racul face prostii din punct de vedere financiar, dar nu îşi dă seama. Face nişte greşeli, nu îşi dă seama că cheltuie pe ceva sau că n-a plătit o taxă sau că la un moment dat vor veni nişte penalităţi. Au acte neprietenoase de făcut, nu prea le arde de acest lucru, dar până la urmă nu au încotro, trebuie să treacă şi devin cam nervoşi şi cam irascibili.

Leu

Pentru Lei, atenţie la asigurări. S-ar putea să aveţi nevoie să plătiţi o sumă foarte mare de bani pentru că nu aţi plătit o sumă mică să faceţi o asigurare. Cel mai bine este atunci când nu costă foarte mult să te asiguri să faci lucrul acesta. Leii încep să se destăinuie, dar atenţie, destănuirile astea nu sunt întotdeauna bune pentru imagine, deci trebuie dozat foarte atent ce spui, cui spui, când spui. Pentru că şi adevărul e foarte interesant, dar nu întotdeauna.

Fecioară

Fecioarele poate avea probleme conjugale, pot fi probleme care să îi ducă în instanţă. Această axă Fecioară-Peşti la ei este cea mai tensionată în acest moment şi dacă un simptom a trecut, la o boală spre exemplu, asta nu înseamnă că şi cauza a trecut. Să facă investigaţii în continuare şi trebuie să vadă dacă tratamentul se prelungeşte sau nu.

 Balanţă

Balanţele au nişte discuţii puerile cu prietenii, se iau de la prostii. De exemplu, se duc în parc cu copiii şi se ceartă de la copii, prostioare, dar care pot rupe nişte prietenii. Sunt suspicioase, li se pare că toată lume are ceva cu ele. Dacă vine vorba despre sănătate, foarte uşor în această perioadă se pot primi indicaţii de intervenţii chirurgicale. Să cântărească mai bine.

Scorpion

Puterea şi înţelepciunea nu merg întotdeauna bine. Mai ales atunci când un Scorpion are o funcţie de conducere, trebuie să se gândească de mai multe ori pentru că s-ar putea să îşi atragă duşmani. Scorpionii nu pot concilia planul iubirii cu planul prietenilor. Ori iubiţilor nu le place de prieteni, ori prietenilor de iubiţi, ori au ceva cu anturajul copiilor.

 Săgetător

Săgetătorii ies la atac. Este un Marte culminant. Ies la atac şi din anumite suferinţe personale. Se raliază unor cauze şi îi mai apucă să apere tot felul de cauze. Pentru cei care călătoresc în străinătate, peripeţii.

 Capricorn

Şi Capricornii s-ar putea să aibă peripeţii în străinătate, dar din punct de vedere fizic, medical, atenţie la accidente şi cei care călătoresc în ţară, şi cei care călătoresc în străinătate. Unele blocaje pentru afaceriştii Capricorni. Sunt bani care nu se încasează, marfă care nu intră, tot felul de încurcături.

Vărsător

Vărsătorii au cheltuieli de făcut, dar dacă au cheltuieli imobiliare, adică de făcut o investiţie sunt cei care, în perioada asta, se zgârcesc la mălai. E adevărat că sunt nişte bani care trebuie daţi, dar undeva li se pare că dau, dar este bine să dea pentru că dacă o investiţie are valoare trebuie să îşi asume şi aceste comisioane, cheltuieli. Cer sfaturi, dar nu le ascultă.

 Peşti

Pentru Peşti, şi acolo sunt nişte tensiuni pentru că tot axa Fecioară-Peşti este într-o oarecare tensiune, dar ei trebuie să continue să comunice şi să îşi apere punctul de vedere pentru că s-ar putea să pice pradă neînţelegerilor, să pice undeva prost ca şi imagine. Dacă lasă de la ei, vor ieşi prost în continuare. Cumva să comunice şi să se explice, de ce au fost în situaţia aia sau cum s-a întâmplat să cadă la mijloc.

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel