Cristina Demetrescu, horoscopul iubirii. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Data publicării:
Cristina Demetrescu, captură video Youtube
Descriere foto: Cristina Demetrescu, captură video Youtube

Cristina Demetrescu a prezentat horoscopul iubirii pentru toate zodiile. 

Cristina Demetrescu a fost invitată în cadrul emisiunii „Vorbește lumea”, de pe Pro TV, unde a prezentat horoscopul dragostei pentru toate semnele zodiacale. 

„Venus în Pești trebuie să aducă pace, dar este în faza aceea de iubire care trebuie să dăruiască. Cei care se așteaptă de ziua îndrăgostiților doar să primească, fără să dăruiască, nu se încadrează în așteptările Venus în Pești, pentru că fericirea e ceea ce oferi, nu neapărat să te aștepți ca partenerul să-ți facă o surpriză. Aceștia ar putea să fie dezamăgiți. Avem un Mercur care este în zodia Vărsătorului și a intrat în zona sa de inteligență maximă, de idei geniale, isteție. Opoziția de la Luna Neagră face ca acesta să se intersecteze cu un anumit orgoliu. Mare atenție la demisii, la ruperi de colaborări. Vorbim și de comunicări telepatice, de oameni aflați la distanță, se comunică prin suflete, este foarte bine să știi că dacă nu primești un telefon de la persoana iubită, poți să-i transmiți un gând.

Avem parte și de o lună nouă în zodia Pești pe 20 Februarie și o să fim mai melancolici, meditativi. Cuplurile vor sări peste niște etape, după care o să se întrebe ce nu a funcționat.”, a declarat Cristina Demetrescu, în cadrul emisiunii „Vorbește lumea”.

 

Berbec

Până pe 21 februarie sunt puțin mai meditativi, este bine să viseze, pentru că s-ar putea să fie niște admiratori secreți, care o să-și arate fața, după această dată. Pentru Berbec, totul este posibil în această perioadă, dar mare atenție, nu tot ce zboară se mănâncă. Trebuie să mai selecteze și ei. 

 

Taur

Pentru ei o relație de prietenie s-ar putea transforma în iubire. Își sporesc șansele să cunoască pe cineva dacă socializează, merg la o întâlnire cu colegi mai vechi, nu se știe niciodată de unde sare iepurele. Este o perioadă mai interesantă și după 21 februarie o să simtă mici scântei, de care nu sunt siguri, și o să le treacă la capitolul secrete.

 

Gemeni

Nu au parte de dragoste în această perioadă, dar au parte de atracție fizică. Nu sunt niște discuții sincere, dar pot merge la sufletul celui care nu se gândește că Geamănul își păstrează latura rațională. Relații scurte, dar bazate pe chimie. Și prietenii le pot face cunoștință cu cineva. 

 

Rac

Racii sunt foarte visători, nu știu unde este granița dintre realitate și iluzie, dar s-ar putea să cunoască pe cineva. Ar putea să aibă o problemă, un necaz, un accident și să se adreseze autoritățile și acolo să iasă o idilă cu cineva în uniformă.

 

Leu

Este vulnerabil în această perioadă și ar putea să fie victimă. Dacă mai este și frumos, ar putea fi  luat de cineva drept trofeu. Ei pot fi și periculoși, pentru că dacă dorința lor e mare, nu îi oprește nimic de la a-și realiza scopul. Viața Leilor e puțin tulbure, excepție fac cei care sunt la o a doua căsătorie și au o idilă dincolo de granițele țării. 

 

Fecioară

Este pe terenul ispitelor în această perioadă. Mare atenție, pentru că ele sunt zodia salvatorului și văd că ceva nu este în regulă și spun că le salvează ele. Nu este de bun augur. Fecioarele căsătorite au parte de împăcare, de iubire, există posibilitatea unei cereri în căsătorie.

 

Balanță

Se poate îndrăgosti de un coleg de serviciu. 2023 le aduce perspective de căsătorie, deci orice alternative trebuie tratată cu seriozitate. Atenție la triourile amoroase.

 

Scorpion

Îl au pe Venus de parte alor pe casa iubirii și primesc de la 2023 ceea ce 2022 nu le-a adus. Acum ei nu mai speră, dar vor primi. Le recomand locurile de distracție, în drum spre serviciu pot întâlni pe cineva.

 

Săgetător

Sunt în cea mai bună perioadă a lor, din punct de vedere al iubirii. Singura lor problemă e că poate să apară în orice secundă, doar că ei trebuie să creadă. Cei care pleacă undeva, dincolo de granițele țării, acolo sunt niște capcane. 

 

Capricorn

Totul poate porni de la o joacă, un mesaj, care s-ar putea să deblocheze anumite sentimente. Sunt persoane mai rezervate, dar ceva le ajunge la suflet. Se poate îndrăgosti chiar și de un personaj dintr-o carte. Să primească cu inima deschisă invitații.

 

Vărsător

Sunt foarte glumeți, foarte amuzanți și s-ar putea să cucerească cu lucrul acesta. Nu sunt dispuși să ofere dragoste, dar vor să valideze anumite lucruri, au nevoie de cineva lângă ei. 

 

Pești

Îl au pe Venus, sunt curtați, se bucură de atenție, încep să arate mai bine. Apare iubirea salvatoare. Cineva îi scoate dintr-o relație blocată sau ei intră într-o poveste mai tulburătoare, cu mai multe probleme. Iubirea sacrificiu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel