Cristina Demetrescu, horoscop pentru săptămâna 24 - 30 iunie. Zodia care poate face parte de o nouă sursă de venit

Data publicării:
Cristina Demetrescu, captură video Youtube, Vorbește Lumea
Descriere foto: Cristina Demetrescu, captură video Youtube, Vorbește Lumea

Cristina Demetrescu vine cu previziunile astrale pentru perioada următoare, pe care le-a prezentat pe larg în cadrul emisiunii Vorbește lumea, de pe Pro TV.

 

Berbec

Se poate vindeca, poate să depășească anumite temeri legate de sănătate, pentru a găsi soluțiile. Se rezolvă și unele griji pe care le avea legat de locul de muncă, unde poate nu s-a simțit bine și nu a simțit să mai evoluează, însă dezechilibrul se resimte pe plan conjugal. Mai multă atenție la parteneri.

Taur

Depășesc anumite frici. Atenție la sănătate, la lucrurile grele pe care le mâncați și la rinichi. Există unele dezechilibre în relațiile cu colegii.

Gemeni

Depășesc anumite frici legate de relațiile cu părinții, capătă mai mult confort acasă, dar apar dezechilibre în plan emoțional. Nu ar trebui să creadă că tot ce zboară se mănâncă. Foarte mari disproporții de mentalitate între Gemeni și copiii lor.

Rac

Rezolvă unele probleme de comunicare, neînțelegeri legate de acte, documente, de refăcut anumite lucruri. Depășesc și unele temeri legate de examene. Se strică armonia în casă, nu le mai plac anumite lucruri și vor să facă mici schimbări.

Leu

Se gândește să facă anumite economii, poate chiar va avea o a doua sursă de venit. Atenție, pentru că devin foarte justițiari și pot spune lucruri care să deranjeze și să intre în conflicte. Atenție la drumuri, examene, contracte.

Fecioară

Capătă mai mult echilibru, se odihnește mai bine, are mai puțini nervi. Se va împrumuta de bani pentru diverse lucruri.

Balanță 

Conștientizează ce o supăra până acum. Nu trebuie să treacă dintr-o extremă în cealaltă mai ales în plan sentimental, relațional, de dietă și are nevoie de echilibru. 

Scorpion

Capătă mai multă protecție, se împacă cu prieteni, ies din anumite grupuri, simt că nu mai aparțin unui grup și se aleg cu dușmani. Atenție la sănătate și la excese.

Săgetător

Își reabilitează imaginea, poate au fost judecați greșit de cineva. El demonstrează acum că are dreptate și scapă de un stres profesional. În ceea ce privește relația cu prietenii, cu cât stai mai mult timp cu o persoană, cu atât o cunoști mai bine și îți dai seama că are defecte. 

Capricorn

Li se deschid drumurile, pot pleca în vacanțe. Se poate schimba ceva în planul conducerii, care este foarte diferit față de cel dinainte, iar asta îl poate schimba și pe el. Apare riscul hărțuirii din partea unui șef, nu trebuie să devină victima acestor lucruri.

Vărsător

Găsește cauzele unor alergii, infecții, cheltuie mai puțini bani, dar problematic va fi sectorul călătoriilor în străinătate, întâlnirile cu diferiți parteneri necunoscuți, acolo e pericol.

Pești

Nu este atât de bine pentru ei pe plan sentimental, mai ales dacă își gestionează banii la comun cu partenerul. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel