Cristina Demetrescu, horoscop pentru prima jumătate a lunii septembrie. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Sursa foto: Cristina Demetrescu, captură TV/ ProTV
Descriere foto: Sursa foto: Cristina Demetrescu, captură TV/ ProTV

Cristina Demetrescu vine cu noi previziuni astrale pentru începutul de toamnă.

Cristina Demetrescu a fost prezentă în cadrul emisiunii Vorbește lumea, de pe Pro TV, unde a făcut previziunile astrale pentru prima jumătate a lunii septembrie.

„Mercur Retrograd e în zodia Feciorei și oamenii s-ar putea să resimtă perioada printr-o frământare. Mercur Retrograd sesizează fisuri, în sănătate, relații, la muncă, pot fi fisuri superficiale, dar și în adâncime. Mercur Retrograd rămâne în Fecioară până pe 5 octombrie. Deci trebuie făcută multă analiză, trebuie verificat, multă atenție, pentru că tot împotriva noastră se întoarce. Marte intră în zodia Balanței și termină o perioadă mai urâtă, dar acum se cere dreptate. Atenție la acțiunile noastre, pentru că Marte în Balanță duce lucrurile până la jumătate.”, a declarat Cristina Demetrescu în cadrul emisiunii Vorbește lumea, de pe Pro TV.

 

Berbec

Trebuie să fie atent să nu muncească de două ori, Mercur Retrograd e posibil să-l încurce și cu anumite probleme de sănătate. Conflicte conjugale, s-ar putea ca în dragoste să nu obțină ce vrea.

Taur

Puțină suferință nu a stricat nimănui, uneori cuvintele mai mult rănesc. Mai puțină vorbă și mai multă răbdare. Taurii pot ajunge la urgență, Marte este pe casa sănătății, orice e posibil.

Gemeni

Trebuie să fie atenți la comunicare, pentru că pot face anumite gafe. Se simt într-un disconfort la ei în casă, trebuie să schimbe ceva. O perioadă în care devin mai creativi, iar bărbații sunt puși pe flirt.

Rac

Sunt naivi în generozitatea lor. Fac cheltuieli care nu sunt justificate, târziu își dau seama că au greșit. Să verifice de la bun început, dacă e vorba de hârtii, autorizații.

Leu

Dacă se duc la întâlniri cu ștaif, să aibă grijă să nu consume alcool, pentru că s-ar putea face de râs, să spună prostii, pot face accidente, pot lua amenzi. Sunt, însă, atenți la bugetul lor și să vadă unde sunt anumite pierderi.

Fecioară

Sunt foarte critice cu ele însele și s-ar putea să piardă bani dintr-o tendință de perfecționism exagerat și refuză să ducă la bun sfârșit anumite lucruri. Altele au reușite.

Balanță

Din cauza lui Marte, se epuizează. Muncesc foarte mult, în ciuda faptului că nu se simt foarte bine. Este bine să aibă grijă în cine se încred în această perioadă, când vine vorba de cercul de prieteni.

Scorpion

Prietenii joacă rolul psihologilor. Este bine să spună niște lucruri. Nu se înțeleg bine cu șefii, cu autoritățile. Atenția pentru cei care au avut operații în trecut. 

Săgetător

Muncesc mult, sunt perfecționiști, sunt chestiuni cu miză mare pentru ei. Atenție însă la diplomația față de prieteni, pot răni pe cineva. Alții să fie atenți la derapaje spirituale.

Capricorn

Este foarte important să renunțe la mentalitatea lor și să meargă în zona spirituală.

Vărsător

Atenție la călătoriile în străinătate, pot întâlni oameni răuvoitori. Odihnă mai multă și orgolii în casă, familie, în relații de cuplu.

Pești

Posibile probleme de sănătate ce au legătură cu inima, care conduc spre infecții, cauza poate fi stresul de la locul de muncă. Sunt persoane care sunt curioase de secretele Peștilor și atenție și la unele cheltuieli, pierderi, amenzi și la chestiunile legale.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 28 aug 2023, 11:55 | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience