Cristina Demetrescu, horoscop pentru prima jumătate a lunii martie 2023. Previziuni pentru toate zodiile

Data actualizării: | Data publicării:
Cristina Demetrescu, captură video Youtube
Descriere foto: Cristina Demetrescu, captură video Youtube

Cristina Demetrescu a venit cu noi previziuni astrale pentru primele două săptămâni ale lunii martie.

Cristina Demetrescu a prezentat horoscopul pentru primele două săptămâni ale lunii martie, pentru toate semnele zodiacale. 

 

„Mercur, care este planeta comunicării, va intra în zodia Pești. Atenție la faptul că nu ne adunăm gândurile. Suntem melancolici, suntem apatici, ne zboară gândul, suntem în toate direcțiile. Pe de altă parte, aceste două săptămâni sunt extrem de încărcate, pentru că Saturn va schimba zodia după 3 ani, va intra în Pești și începe o perioadă nouă pentru toată lumea. Trebuie să ne gândim la viitor, pentru că deciziile care se iau în această perioadă s-ar putea să conteze foarte mult pentru viitorul nostru. Sunt foarte multe oportunități.”, a spus Cristina Demetrescu, în cadrul emisiunii Vorbește lumea, de pe Pro TV. 

Berbec

Este cel mai norocos, am putea chiar să-i invidiem, la ei se strâng toate planetele bune și au foarte multe oportunități. Sunt și oameni cheie în anumite probleme, multă concentrare pe lucrurile esențiale. 

 

Taur

Este bine să dea mai multă importanță sănătății în aceste două săptămâni. Nu trebuie ca el să aibă o problemă medicală, trebuie să-și dea mai multă importanță lui, stării lui de bine. O chestiune de familie s-ar putea să-i blocheze din a lua o hotărâre, cineva îi poate descuraja, ei se descurajează de obicei ușor, deci e mai bine să-și vadă de treaba lor.

 

Gemeni

Trebuie să aibă mare atenție la data de 28 februarie și 4 martie, pentru că Luna face conjuncții cu Marte și cu Luna Neagră și trebuie să fie atenți ce spun, oamenii îi apreciază foarte mult. Viața lor socială este foarte bună, sunt foarte protejați. Universul le trimite oameni buni, dar ei s-ar putea să nu vadă și să fie caustic.

 

Rac 

Îl poate stresa sănătatea, chiar dacă nu sunt grave. I se pare că lumea are ceva cu ei, atrag conflicte. Au o stare energetică neechilibrată. Au două săptămâni extraordinare profesional, ar trebui să înceapă un proiect nou. Atenție însă la amenzi. 

Ar trebui să-și facă planuri de vacanță în aceste două săptămâni. În relația de cuplu, ceva îi blochează. 

 

Leu

Deciziile importante de viitor nu se iau la nervi, atunci când avem tensiuni foarte mari. 

 

Fecioară

O problemă medicală poate sta în calea unei călătorii și tot asta s-ar putea să fie cauza pentru care s-ar putea să rateze un examen. Totuși, aceste probleme sunt cele care le trimit spre spiritualitate. Urmează două săptămâni profitabile, dacă au de făcut o investiție.

 

Balanță

Mediul înconjurător, prietenii, nu sunt o sursă bună de informare. Trebuie să se grăbească să ia niște decizii de viitor, în ceea ce privește serviciului, relațiilor, banilor, investițiilor. 

Ce se întâmplă în jurul lor nu e cel mai bun reper. Trebuie să rămână focusate pe ceea ce simt, să fie focusate pe oportunitățile din jurul lor. Deocamdată nu se văd vacanțe.

 

Scorpion

Se pregătesc pentru o perioadă grea pentru ei, nu au parte de o vacanță, deși sunt epuizați. Vor avea un proiect unde își vor da seama că munca îi epuizează, de fapt, și că trebuie să facă cu plăcere un anumit lucru. 

 

Săgetător

Nu trebuie să-și facă planuri de vacanță, pentru că trebuie să mai reducă motorașul. Asta nu înseamnă că viața lor va fi lipsită de sare și piper, dar trebuie să dea mai multă importanță iubirii, emoției, dar într-un alt fel. Ceva care le hrănește mai mult sufletul și le ajută să fie mai în echilibru. 

 

Capricorn

Banii nu aduc fericirea, dar te ajută în viață, motiv pentru care ei vor fi mulțumiți de anumite investiții pe care le fac, însă bucuria de a avea o mașină, casă scumpă nu trebuie să depășească gradul de îndatorare. Poate ar trebui să fie mai atenți la aceste investiții. 

 

Vărsător

Sunt într-o etapă de învățare, vor trage niște concluzii. Este zodia despre care se spune că nu învață din greșeli, trebuie să-și facă o analiză, un bilanț în aceste două săptămâni. Nu sunt foarte sociabili, sunt introspecți, dar asta e un lucru bun pentru ei.

 

Pești

Au o perioadă bună din punct de vedere financiar, se reglează o balanță, au încasări, dar trebuie să muncească în niște condiții pe care nu le agrează foarte mult. Tinerii nu trebuie să rateze ofertele, oportunitățile, chiar dacă nu le place mediul. Este o etapă.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel