Cristina Demetrescu, HOROSCOP pentru prima jumătate a lunii iulie 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Data actualizării: | Data publicării:
Cristina Demetrescu, captură video Youtube
Descriere foto: Cristina Demetrescu, captură video Youtube

Cristina Demetrescu vine cu noi previziuni astrale pentru perioada următoare, pentru toate semnele zodiacale.

Cristina Demetrescu a fost invitată în cadrul emisiunii Vorbește lumea, de pe Pro TV, unde a făcut previziunile astrale pentru prima jumătate a lunii iulie 2023.

„Mercur este despre comunicare și s-ar putea să devenim mai lacrimogeni, ne întoarcem în trecut, devenim nostalgici, ne mai șantajăm emoțional între noi. Sunt unii oameni care nu pun preț pe trecut, dar face parte din viața noastră și nu am putea merge foarte bine mai departe fără el. Trebuie să dăm atenție emoției, odihnei, stării noastre interioare.”, a declarat Cristina Demetrescu, în cadrul emisiunii Vorbește lumea, de pe Pro TV.

Berbec

Li se aduce mai multă atenției către partea domestică, fie că este vorba despre modificări, aranjamente, acte, documente, design interior sau a lua legătura cu familia, cei care sunt plecați din țară. Este bine să aibă grijă și de metabolismul lor.

Taur

Pot face unele călătorii, să ia legătura cu familia, se duc unde-i cheamă sufletul. Pot rezolva unele acte, documente, își pot găsi o casă, o locație de vacanță. Poate să fie o investiție.

Gemeni

Îi definește cel mai bine partea mentală, dar le-a fost greu să aleagă. Emoția și intuiția îi ajută să înțeleagă ce să păstreze sau să lase între ei. Poate fi vorba despre relații, ocazii cu care s-au confruntat până acum. Alegerile le vor face mai ușor

Rac

Sunt energici, dinamici, aleargă, sunt pe drumuri. S-ar putea să devină cam vorbăreți, dar sunt și persoane foarte importante în anumite situații. Își revin, din punct de vedere energetic și medical, pun capăt unor probleme de sănătate.

Leu

Simt nevoia de protecție. Vor să îndepărteze de lângă ei oamenii care el iau energia. Sunt mai secretoși în această perioadă, dar trebuie să dea o mare importanță la odihnă.

Fecioară

Se implică prea mult emoțional într-o problemă a prietenilor și s-ar putea să sară de o limită, care să le afecteze. Ea este zodia psihologului, dar se pot lăsa influențate emoțional de cineva și pot acționa în consecință.

Balanță

Să fie atente când au funcții de conducere sau de luat decizii importante. Pot gândi emoțional și subiectiv. Poate fi vorba și de oboseală, este o perioadă care le obosește. 

Scorpion

Poate face călătorii de suflet, se poate întâlni cu rude, poate vrea să-și întemeieze o familie, dincolo de granițele țării. Este foarte importantă rugăciunea și conectarea la planul divin, astfel încât să știe ce are de făcut.

Săgetător

Intră într-o perioadă în care nu ar trebui să se obosească foarte mult, energia este foarte slabă. Dacă nu e vorba despre o serie de tranzacții care să-i țină vii în anumite contacte, trebuie să-și ia o vacanță, dar să nu consume prea mulți bani și energie, să nu facă excese.

Capricorn

Au grupul de planete în zona relațiilor, al căsătoriei, al partenerilor și apare un soi de șantaj emoțional, în două sensuri, pot fi forțate anumite evenimente, emoțional vorbind. Are nevoie de înțelegere emoțională din partea celuilalt.

Vărsător

Poate să se încline spre zona creativă a profesiei lui, să dea mai multă importanță acestor lucruri. Are datorii pentru familie, trebuie să-și facă timp să-și ajute părinții, dar și să angajeze pe cineva în casă care să-l ajute la treburile domestice.

Pești

Planetele sunt foarte bine poziționate, îi stimulează, s-ar putea să se îndrăgostească, să simtă emoții foarte mari, dar ar putea și să piardă din cauza faptului că s-ar putea să degaje emoția care nu e foarte focusată pe partener. Nu sunt cele mai echilibrate persoane.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel