Cristina Demetrescu, Horoscop pentru prima jumătate a lunii APRILIE 2023. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Cristina Demetrescu, captură video Youtube
Descriere foto: Cristina Demetrescu, captură video Youtube

Astrologul Cristina Demetrescu vine cu previziunile lunii aprilie 2023, pentru toate zodiile. 

Cristina Demetrescu a fost invitată în emisiunea Vorbește Lumea, de la PRO TV, acolo unde a dezvăluit horoscopul pentru prima jumătate a lunii aprilie 2023. 

Berbec

El este și puțin protagonist în situația asta. Pune puțin lucrurile la suflet. Este și puțin energizat, aș spune, dar acționează foarte mult în pripă. Poate puțin mai multă impulsivitate sau poate niște emoții exacerbate. Dar poate reacționa ca și salvator, în familie, de exemplu, sare în ajutor. Tocmai pentru că emoția e foarte puternică și exagerează niște lucruri, dar, în același timp, poate fi prins și în niște furtuni în familie, niște discuții, niște certuri, în care să se supere foarte ușor. 

 

Taur

Noroc cu ei. Venus le aduce. Vor spune „Doamne ce noroc am avut”. Marte intră pe zona documentelor și e posibil să afli că ți-au expirat niște acte. Să îți verifici ITP ul, asigurarea, anumite licențe. Verificați documentele pentru că sunteți pe muche de cuțit. Și, de acolo, o întreagă alergătură, pentru că totul trebuie să se deruleze într-un ritm alert, pentru cî nu mai este timp. 

 

Gemeni

Primesc tot felul de invitații pe care nu le pot refuza. Iar lucrurile acestea vin cu cheltuieli mari, pentru că trebuie să respecte eticheta. Dar Marte în rac are un fel de „un pas înainte, doi înapoi”, și abia după ce va trece perioada aceasta de cheltuieli puțin exagerate, Gemănul s-ar putea să regrete investițiile. 

 

Rac

Îl are pe Marte. Este, poate, cea mai agitată zodie din punctul acesta de vedere. Are provocări profesionale la care ar trebui să se concentreze și nu o face. În schimb, energia lui impulsivă îl face să își bage nasul în tot felul de alte chestiuni. Agită spiritele, pune sare pe foc și primește și mustrări: „De ce te bagi unde nu-ți fierbe oala”.

 

Leu

Au o perioadă poate puțin mai tumultoasă, la nivel interior. În funcție de vârsta pe care o au, sunt într-o perioadă de valoare a sistemului, a filozofiei de viață. Le cășună pe chestii foarte puerile și fac din ele adevărate drame. Poate chiar adevărate patologii. Culmea este ca aceasta este o chestie istorică a leilor. Se încarcă cu niște probleme minore pe care le exacerbează și nu mai este atent la adevăratele probleme. Și atunci, reacționează foarte naiv la ce este esențial, pentru că mintea lui este încărcată cu tot felul de obsesii, pe care, cumva, trebuie să le vadă el rezolvate, conform egoului. Nu uitați că Luna Neagră este în leu. 

 

Fecioara

Au anumite dezechilibre în relația cu prietenii și, de obicei, se întâmplă acolo unde unul ajută prea mult și celălalt condiționează. Dacă, cumva, un prieten își face socoteala pe banii fecioarelor, s-ar putea să existe o discrepanță între ceea ce își dorește să facă Fecioara cu banii ei și un împrumut riscant, care s-ar putea să nu se întoarcă la timp. Mai degrabă cred că s-ar putea să piardă prietenul, eu că rămâne cu banii în portofel. 

 

 

Balanță

Balanțele luptă și ele pentru tot felul de cauze și dacă sunt avocați, atunci e bine, înseamnă că le și câștigă, e de bun augur, pentru că nu sunt, neapărat, cauzele lor. Dar dacă pur și simplu, vorbim ca să ne aflăm în treabă, despre tot felul de situații, lucrurile s-ar putea întoarce împotriva lor și împotriva celui pe care îl ajută. Niște conflicte între tații sau socrii balanțelor și partenerii lor de viață. Acolo ei sunt la mijloc într-un conflict. Pot fi implicate în anumite procese pentru că au ceva supărări în relația cu justiția.

 

 

Scorpion

Atenție la niște călătorii, care vin din pripă, poate chiar niște călătorii dincolo de granițele țării. Pot pleca neașteptat, o problemă de sănătate ar putea ca pe scorpioni să-i trimită la un medic în afara țării. La serviciu s-ar putea să le fie solicitate niște documente pe care ori nu le au, ori le-au mistificat, sau să nu le găsească. Nu în ultimul rând, atenție la niște propuneri de job, nu neapărat pentru cei care se angajează, ci si pentru cei care au firme, s-ar putea ca oferta să fie ispititoare, dar cumva să contravină principiilor lor filozofice. 

 

Săgetător

Săgetătorii cheltuie foarte mult. Atenție la amenzi. Apar conflicte între generații în ceea ce privește banii, valorile materiale. Nu în ultimul rând, atenție la cheltuielile exagerate sau extravagante, de a-și impresiona iubitul sau iubita. Se pot duce pe un trend de unde nu pot da înapoi. 

 

 

Capricorn

Dacă au anumite conflicte: nu toți pe care voi îi considerați dușmani vă vor răul. S-ar putea să trebuiască să vă corectați poziția, în funcție de acest adversar, care s-ar putea să vrea să vă și ajute. Încă mai este timp, până în luna mai, pentru a rezolva tot felul de probleme domestice, de domiciliu, de a te muta undeva. Dacă apar anumite conflicte, mai bine să vă mutați. 

 

Vărsător

 

Vorbește frumos, scrie frumos, are idei foarte interesante, dar, interlocutorul, care este, de exemplu, un coleg de serviciu care trebuie să suporte toate filozofiile vărsătorului, vărsătorul poate deveni obositor.. Vărsătorul ar trebui să își lărgească orizontul și să se gândească la etapa următoare: să scrie o carte, să învețe ceva, să predea ceva, să-și dozeze energia pe un colectiv, nu pe un biet coleg de serviciu.

 

Pești

 

În ceea ce îi privește pe Pești, ei iau puțină inițiativă în dragoste, însă proiectează asupra partenerilor sau a copiilor suferințe vechi, traume din relațiile anterioare sau din ce au pățit ei, ceea ce nu este foarte ok. Deschid răni, din punct de vedere sentimental, atât ale lor, cât și ale partenerilor, pentru că întorc lucrurile înapoi și fac niște psihanalize pe care nici nu le duc la capăt, că Peștele le lasă în coadă de pește. Furtuni în pahare de apă. Mai mult decât atât, caută să se compenseze financiar față de copii sau de partener, pentru că poate lipsește de acasă sau e foarte ocupat. Genul acesta de afacere nu e bună, nu compensează nimic, ba mai mult, dă naștere altor discuții. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel