Cristina Demetrescu, horoscop pentru a doua jumătate a lunii septembrie. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Cristina Demetrescu, captură video Youtube/ Vorbește lumea
Descriere foto: Cristina Demetrescu, captură video Youtube/ Vorbește lumea

Cristina Demetrescu vine cu noi previziuni astrale pentru toate zodiile.

Cristina Demetrescu a fost invitată în cadrul emisiunii Vorbește lumea, de pe Pro TV, unde a anunțat cu ce noi provocări vine a doua jumătate a lunii septembrie pentru zodii.


Berbec
Este zodia care s-ar putea să caute să găsească anumite soluții legale, în anumite chestiuni. E foarte preocupat de problemele consoartei, dar fără posibilitatea să intervină sau să ajute. Foarte multe discuții legate de sănătate.

Taur
Poate să apară sau să se treacă de la colegialitate, la rivalitate. Taurii sunt puțin incitați de ce fac alții, de ce cineva câștigă mai bine, dar asta e o motivație în plus pentru ei că pot face mai mult. Poate fi vorba chiar și despre un Taur independent. 


Gemeni
Vorbim de teritoriul sentimental, opusurile se trag, se poate trece de la iubire, la ură, dar Marte în Balanță aruncă lucrurile de la o extremă, la alta, iar acest lucru e valabil și în relația cu copiii. Pot fi foarte creativi, dar să nu lase lucrurile la jumătate.


Rac
În primă fază se simte energic, dar este o energie canalizată prost, care-l poate face să se simtă agitat. Ar putea să finiseze anumite lucrări în casă, să renoveze.


Leu
Fac declarații, promit mai mult decât pot duce, au pretenții mai mari decât merită. Trebuie să se gândească de două ori, înainte să facă promisiuni.


Fecioară
Sunt în sezonul în care se zgârcesc mult, au nevoia de a face niște economii și eu le sfătuiesc să își administreze bine bugetul. 


Balanță
Sunt mai binecuvântate, au parte de mai multă energie, poate prea multă. Balanța este într-o perioadă karmică a vieții ei, s-ar putea să fie cu un picior în zona buna, cu unul nu, pentru că mai sunt niște lucruri de rezolvat. Câteva pierderi de energie de la niște relații pe care ele le întrețin în defavoarea lor.


Scorpion
Nu ar trebuie să meargă pe încredere, ar trebui să semneze contracte, să meargă pe maniera legală. Să plătească banii într-un cont bancar. În relațiile de iubire, sunt situații în care el dă o mână de ajutor și poate să confunde binele cu răul.


Săgetător
Pot simți nevoia de socializare, doar că ar trebui să fie mai moderată, trebuie să stabilească o graniță între diplomație și absența diplomației, ei din prietenie s-ar putea să devină intruzivi. Să caute mai puțin să se bage în viețile altora.


Capricorn
Se pot simți mai puternici și mai bine pregătiți decât șefii lor, undeva în fața unei autorități, să simtă că ei au dreptate. Acest lucru poate fi valabil și în relația cu familia lor, să se simtă îndreptățiți.


Vărsător
E o perioadă bună pentru școală, examene, ei își pierd repede interesul, dar sunt într-un punct al evoluției lor. Este zodie de aer, își pierde ușor atenție, deci să nu clacheze în perioada asta.


Pești
Sunt într-o perioadă mai păguboasă, ar trebui să fie mai secretoși, în ceea ce privește bugetul lor, banii pe care-i dețin. E o boală de care ei nu se vindecă. Atunci când cineva are nevoie, Peștele sare înainte să fie întrebat. Nu e o perioadă bună de investiții, nici de împrumuturi.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 18 sep 2023, 18:07 | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience