Cristina Demetrescu, HOROSCOP pentru a doua jumătate a lunii iunie 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Data publicării:
Cristina Demetrescu, captură video Youtube/ Voi cu Voicu
Descriere foto: Cristina Demetrescu, captură video Youtube/ Voi cu Voicu

Cristina Demetrescu vine cu previziuni astrale pentru ultima parte a lunii iunie 2023. 

Cristina Demetrescu a fost invitată în cadrul emisiunii Vorbește lumea, de pe Pro TV, acolo unde a făcut noi previziuni astrale pentru a doua jumătate a lunii iunie 2023.

„Mercur este mai bine ca oricând, pentru că în aceste două săptămâni va sta în zodia Gemeni, adică poposește la el acasă, este foarte mobil, inteligent, rezolvăm lucruri, mergem, ne plimbăm, vorbim, comunicăm, ne înțelegem, luăm examene. Mercur în Gemeni joacă și la două capete, poți face două lucruri în același timp, rezolvi mai multe lucruri în același timp. Saturn va retrograda în zodia Pești pentru patru luni de zile, este posibil să se reactiveze și suferințe mai vechi, dar sperăm că se vor rezolva. Un alt aspect foarte important, sunt multe planete în zodia Leu, iar în dragoste se pot întâmpla lucruri inedite, cei care sunt mai tirani de fire, foarte mare atenție, se pot declanșa anumite boli, luați-o mai moale.”, a declarat Cristina Demetrescu, în cadrul emisiunii Vorbește lumea, de pe Pro TV.

 

Berbec

Stă bine, important este să vorbească despre problemele lui, pentru că în astea două săptămâni obține informații importante. Se descurcă, dă examene, iar unii Berbeci nu mai pot merge înainte cu viața lor, dacă nu merg în altă direcție pe plan profesional.  

Taur

Mercur este pe casa banilor, își rezolvă anumite blocaje financiare. Lucrurile se pun la punct, Mercur în Gemeni se descurcă. Unor Tauri le lipsesc anumite diplome, studii, un soi de evoluție spirituală care să le facă viața mai ușoară.

Gemeni

Se descurcă foarte bine în aceste două săptămâni. El este cel care a avut un Mercur blocat și poate a fost în situația în care să paseze anumite persoane care l-au stresat, dar acum se exprimă foarte ușor, îi pune pe toți la punct, își rezolvă toate problemele, se mișcă, rezolvă nu numai pentru el, are mereu idei foarte istețe. 

Rac

Refacerea unor probleme medicale, dacă în ultima vreme au avut probleme care au dat cu virgulă, pentru că acum Mercur în astea două săptămâni va ieși la suprafață și vor afla care este cauza. Cei care au probleme conjugale și nu merg în direcția bună, este important să se schimbe ceva acolo și să se pună lucrurile în ordine.

Leu

Schimbări profesionale și la Lei, iar Leii care nu mănâncă sănătos sau au vicii, este momentul să ia măsuri, să renunțe la obiceiurile proaste.

Fecioară

Obțin aprobări și se recomandă două săptămâni de discuții cu șefii. Dacă acum le ies pasențele, schimbarea raportului de forțe între Fecioare și copiii lor, poate sunt copii mai mari, mai mici care le schimbă viața lor și trebuie să se adapteze în funcție de noua dimensiune a familiei.

Balanță

Au drumuri de făcut, rezolvarea unor acte ce țin de relația cu străinătatea, pașapoarte, vize, o serie de lucruri care le ajută să-și extindă activitatea. Se poate schimba o casă, se mută, schimbări în domiciliu, e vorba și despre posibile schimbări în familia extinsă.

Scorpion

Este cam secretos în următoarele săptămâni, e în elementul lui. Nu i se recomandă să iasă cu avânt la cumpărături, pentru că s-ar putea să nu fie bine. Schimbă anumite acte, este cu documentele în momentul de față.

Săgetător

Este în anumite discuții conjugale, parteneriale, dar nu în sensul rău, ci bun. Schimbări în buget pentru el și acum este bine să fie mai prevăzător.

Capricorn

Trebuie să facă schimbări mai importante în viața lor , dar sunt foarte ageri la serviciu. Mercur este pe casa muncii, probabil le pleacă colegii în vacanță, dar nu este risc de stres, se vor descurca.

Vărsător

Încă câteva vizite la doctor. Este foarte posibil ca până pe 1 ianuarie pentru anumiți Vărsători să apară nevoia unei intervenții chirurgicale, mai bine scoți acum o tumoră mică, decât să o lași acolo. Discuții în dragoste și cu copiii.

Pești

Ceva se schimbă în relațiile cu prietenii, pur și simplu pentru că s-ar putea să meargă pe drumuri diferite. Se ocupă de documente legate de casă, merg pe la notar, semnează acte, documente. Se ocupă și de reorganizare, pentru că sunt puțin mai dezordonați.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel