Cristina Demetrescu, horoscop pentru a doua jumătate a lunii februarie. Ce le așteaptă pe zodii în perioada următoare

Data actualizării: | Data publicării:
Cristina Demetrescu, captură video Youtube/ Voi cu Voicu
Descriere foto: Cristina Demetrescu, captură video Youtube/ Voi cu Voicu

Cristina Demetrescu a făcut previziunile astrale pentru a doua jumătate a lunii februarie.

Cristina Demetrescu a fost invitată în cadrul emisiunii „Vorbește lumea”, unde a prezentat horoscopul pentru a doua jumătate a lunii februarie.

Berbec

Berbecul se simte un pic presat de mediul înconjurător. Sunt oameni care ar putea să-și bage nasul în treburile lor, unii oficial, alții mai puțin oficial. Nu se simte în largul lui în această perioadă, mai ales că este întrerupt din acțiunile personale.

Probabil că trebuie să dea o declarație, să se ferească de anumite priviri. Cineva se bagă în treburile lui, dar nu asta este marea problemă, ci sănătatea în această perioadă. Atenție la această Lună Plină, care vine cu unele probleme și unele complicații!

Taur

Taurului îi merge foarte bine. Este într-o perioadă de progres. Îl supără poate trei lucruri: răcelile, sensibilitatea, unele decizii ale șefilor și suferă poate puțin mai mult pentru persoanele apropiate, dar nu neapărat familie, vorbim de prieteni. Sau poate că se încarcă cu anumite probleme.

Gemeni

Pentru Gemeni s-ar putea să apară unele drumuri pe nepusă masă, atât în țară, cât și în străinătate, unele călătorii pe care nu le preconizează în momentul de față, griji pentru sănătatea lor și sănătatea părinților. Nu trebuie să se apuce să facă lucruri prin casă. De asemenea, cei care nu au încă o autorizație să nu se apuce să demareze anumite acțiuni.

Rac

Racii sunt puțin surmenați. Este perioada asta în care Soarele prin Vărsător nu este foarte bună pentru zodia Rac. Este foarte posibil să ia niște decizii aiurea în această perioadă, dar au prieteni, oameni care îi ajută și oameni care gândesc mult mai lucid în locul lor. 

Leu

Leul este cumva împotriva tuturor. Este cumva într-o transformare majoră. Din cauza asta, opozițiile pe care le primește nu rezolvă nimic. Cumva el trebuie să facă o schimbare. Poate nu mai este omul potrivit la momentul potrivit. 

Fecioară

Fecioara este cu Luna Neagră și, din păcate, Luna Plină în Pești complică situația în relațiile Fecioarelor, pentru că au o ba o zi bună, ba una proastă. 

Aceste stări se pot modifica de pe o zi pe alta. Dacă au ceva programat, ele trebuie să facă față și psihologic, adică să nu lase aceste emoții să le copleșească și să nu mai fie atente la ceea ce fac.

Balanță

Balanțele trebuie să fie atente la sănătate. Asta este perioada, nu avem ce să facem. Puțină dezordine în casă sau o stricăciune reprezintă cireașa de pe tort.

În dragoste se întâmplă lucruri noi pe care probabil nu le-au mai întâlnit și probabil că nu mai sunt reguli acolo. De asemenea, atunci când crezi că cunoști bine un om, atunci apar surprizele.

Scorpion

Scorpionul trebuie să aibă mare grijă cui se confesează în această perioadă. Pe partea asta sentimentală, emoțională este o presiune foarte mare și dacă Scorpionul este cel care se desparte, tot el suferă. Simt nevoia să se confeseze, dar trebuia ca aceste confesiuni să fie mai mult pe la preot sau într-un cabinet psihologic, mai puțin cu prietenii. Cineva poate juca la două capete.

Săgetător

Săgetătorii sunt cheltuitori. Dau banii la doctor și nu neapărat că sunt bolnavi. Pot face o asigurare care să le țină de urât. Săgetătorii sunt presați. Este foarte multă aglomerație, chestie care îi derutează și există riscul să ia decizii pripite.

Dacă te deranjează ceva nu este momentul să iei niște decizii radicale, că trec, chiar dacă sunt enervante.

Capricorn

Capricornul trebuie să-și modifice bugetul pe care și-l construiește probabil fiecare om la începutul anului. Pentru copii sau pentru activitățile lor extrașcolare trebuie să suplimenteze. 

Capricornul poate să fie chemat într-o instanță, să dea o semnătură. Atenție, poate să fie vorba și despre pensia alimentară!

Vărsător

Vărsătorul are dureri fizice, articulare, de dantură. Aceste lucruri îl deranjează, dar pentru că Soarele este în Vărsător asta înseamnă că are energie.

Pești

Pentru Pești sunt multe lucruri oculte, necunoscute. Peștele are o stare de frică, de îngrijorare, de teamă. Poate nu doarme foarte bine. Peștii sunt persoane extrem de intuitive, iar această Lună Plină, care este în zodia lor, este bună.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel