Cristina Cioran, siluetă de invidiat la doar 7 luni de la naștere. În ce ipostază incendiară s-a fotografiat actrița /FOTO

Data publicării:

Cristina Cioran a încins internetul cu o ipostază seducătoare. Cum s-a fotografiat actrița la doar 7 luni de la naștere?

Cristina Cioran a devenit mamă pentru prima oară în urmă cu 7 luni. Chiar dacă a avut parte de perioade mai grele deoarece a născut prematur, iar fetița ei a stat singură în spital săptămâni întregi, soarele a răsărit pe strada actriței, care acum se bucură de familia ei minunată. 


Cristina Cioran s-a recuperat rapid după naștere și nu ezită să le arate fanilor de pe Instagram, silueta ei demnă de invidiat. Actrița s-a pozat într-o ipostază incendiară și a urcat imaginea pe internet. 

 

 


Fanii au rămas uimiți când au văzut cât de rapid a slăbit vedeta și i-au cerut câteva sfaturi. Actrița a dezvăluit că nu este încă mulțumită de felul cum arată și vrea să mai dea jos câteva kilograme. 


Cristina Cioran și-a setat câteva obiective pentru 2022. Aceasta spune că a rămas cu câteva kilograme în plus după naștere și i-ar plăcea să scape de ele, dar încă nu a făcut nimic în acest sens. 


„Din păcate, nu am ajuns la formele la care-mi doream să ajung.


O să încerc să țin un regim, mi-am promis mie în primul rând, dar mi-e greu, m-am obișnuit fără sport. Vreo zece kilogram trebuie să le dau jos. Deocamdată doar vreau, dar nu m-am ocupat. Nu obișnuiesc să merg nici pe jos, îmi place cu mașina. Iubitul meu mă place și așa, nu-i problemă”, a declarat Cristina Cioran pentru Impact.ro.

 

Cristina Cioran a ajuns de urgență la spital cu fiica ei: Ema a făcut și o bronșiolită


Anul 2022 a venit cu probleme pentru Cristina Cioran și fiica sa, Ema. Cea mică a ajuns din nou pe mâinile medicilor, după ce mama ei a observat că nu mai poate respira. Cristina Cioran și fiica ei au fost diagnosticate cu COVID-19 chiar de Crăciun.

„Suntem OK după ce ne-am vindecat de Covid. Din păcate, Ema a făcut și o bronșiolită și acum ne tratăm de această viroză. Iată că le facem pe toate, ce să zic. Suntem încă în tratament. Emoțiile cred că sunt permanent cu mine pentru că, deși încerc să mă abțin în a mă panica, de cele mai multe ori mă cuprind foarte multe emoții și încerc să fac ce e mai bine și să fiu cât mai responsabilă posibil și cât mai pregătită.”, a declarat Cristina Cioran pentru click.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel