Cristina Cioran și-a vizitat fiica la spital după escapada la mare. Cum s-a fotografiat vedeta alături iubitul ei/ FOTO

Data publicării:

Cristina Cioran și iubitul său s-au întors de la mare și s-au dus la spital pentru a-și vizita micuța. 

După ce s-a întors de la mare, Cristina Cioran și-a luat iubitul și au mers împreună la spital pentru a o vizita pe fiica lor.  Deși a fost criticată dur de către fani că a plecat la mare în timp ce fetița ei era internată în spital, prezentatoarea TV nu a pus la suflet răutățile celor din jur. Vedeta a vrut doar să își facă puțină ordine în gânduri și să se liniștească. 

Cu toate astea, Cristina Cioran nu s-a putut abține și le-a răspuns celor care au criticat-o.

”Vă mulțumesc pentru toate gândurile bune, Ema e bine, e e drumul cel bun, face în fiecare zi câte un pas important pentru ea. Acolo, în salon la incubatoare, mai are patru colegi de cameră, două fetițe și doi băieței, în aceeași situație, iar mămicile lor îi pot vedea în aceleași condiții: de două ori pe săptămână, cu test covid și cu aprobare de la management. Este foarte greu. Vă rog și pe voi să înțelegeți că asta e situația, nu este nimeni de blamat, dar COVID-ul asta, care ne-a dat peste cap! Vă pup, vă iubesc și vă mulțumesc!” , a spus  Cristina Cioran pe instagram.

 

Micuța Ema a fost vizitată de părinții ei

Primul lucru pe care Cristina Cioran și iubitul ei l-au făcut după întoarcerea la mare a fost să își viziteze micuța. Cei doi părinți s-au îmbrăcat corespunzător și au mers la spitalul unde este internată micuța.

În urmă cu ceva timp, Cristina Cioran spunea că fetița ei se simte din ce în ce mai bine și face progrese zilnice. „Sunt mai bine, deși pare ca s a întâmplat ieri. Fetița mea încă este la spital. Când ma aude, zâmbește! M-a strâns tare de deget, deși este mică, are o putere enormă. Este fetiță noastră puternică! Respira singura, urmează partea cu mâncarea la biberon și speram ca totul sa evolueze bine. „, a mărturisit Cristina Cioran.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel