Cristina Cioran, prima reacție după ce și-a vazut iubitul cu altă femeie: „Fiecare om are dreptul la fericire...”

Data publicării:

Cristina Cioran a reacționat, după ce fostul ei iubit s-a afișat în mediul online cu o nouă femeie. 

Cristina Cioran și Alex Dobrescu au pus capăt relației lor de iubire, în urmă cu aproximativ două săptămâni. Din acel punct, și până în prezent, au ieșit la iveală mai multe lucruri controversate cu privire la relația celor doi, semn că lucrurile nu mai mergeau bine de ceva timp. Acest lucru s-a întâmplat în contextul în care fanii așteptau detalii cu privire la nuntă, căci cei doi abia se logodiseră în urmă cu puțin timp. 

Iubitul artistei a fost cel care a făcută publică despărțirea, în mediul online, unde le-a spus tuturor că este „fostul iubit” al actriței. De atunci, și până în prezent, cei doi au făcut mai multe declarații neașteptate, iar ceea ce a șocat însă pe toată lumea a fost în urmă cu doar o zi, când Alex Dobrescu s-a afișat în mediul online cu o nouă femeie. Cei doi au fost surprinși într-o ipostază extrem de apropiată, sărutându-se într-un lift. Se pare că bărbatul nu a ținut deloc cont de posibilele păreri care pot apărea în urma acestui gest sau de suferința pe care ar putea să i-o provoace mamei copilului său, de care s-a despărțit extrem de recent, întrucât el a fost cel care a publicat fotografia, pe rețelele de socializare.

 

Care este reacția Cristinei Cioran

Se pare că această veste a ajuns imediat și la urechile actriței, care a simțit să-i dea replica fostului ei iubit, în mediul online. În acest sens, Cristina Cioran nu a părut deranjată de acea fotografie, spunându-le tuturor faptul că fiecare persoană are dreptul de a fi fericit. 

„Fiecare om are dreptul la fericire... Lăsați oamenii să fie fericiți!”, a fost mesajul transmis de Cristina Cioran, în mediul online. 

Cristina Cioran, cerută de soție, la prima oră a dimineții. Cum a surprins-o iubitul ei: „El își dorește foarte tare oficializare”

 

Conversația halucinantă dintre cei doi, după anunțul despărțirii

Recent, îndrăgita actriță i-a adresat mai multe cuvinte dure fostului partener de viață, semn că nu a fost deloc mulțumită de cum s-a finalizat relația. Chiar dacă cei doi au împreună o fetiță, aceștia nu au mai ținut cont de nimic și au ales să-și „arunce” diferite acuzații. Deși conversația a fost una privată, Alex Dobrescu a fost cel care a făcut-o publică. 

„A ajuns să râdă toată lumea e fostul iubit prăjit al Cristinei Cioran. Mare prost ești. Cine ești tu? Un ins. Eu am făcut ceva în viața asta.. tu, nimic.”, au fost doar câteva dintre cuvintele dure pe care Cristina Cioran i le-a adresat fostului ei iubit.

„Astea le postez.”, i-a spus Alex Dobrescu. 

„Foarte bine, să știe toată lumea.”, a fost replica dată de actriță.

Cristina Cioran, DIETA prin care a slăbit șapte kilograme în doar zece zile: ”Hai să vă spun cum am reușit”

 

În ciuda tuturor declarațiilor și acuzațiilor făcute, Alex Dobrescu susținea cu câteva zile înainte să facă publică fotografia cu noua sa iubită, faptul că își dorește, în continuare, să să căsătorească cu actrița. 

„Mă simt perfect acum, chiar sunt bine. Cristina nu a avut discuții cu mine? A avut doar cu ea singură, nu v-ați uitat la acele mesaje pe care le-am postat? A fost doar un monolog cu ea însăși. Eu vreau și acum să mă căsătoresc cu ea, dar nu ai văzut cum îmi vorbește? Mă comport așa pentru că am un caracter oscilant?”, a declarat Alex Dobrescu pentru Click!



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel