Cristina Cioran, pe masa medicului. Ce intervenții a făcut: „M-am ocupat prea mult...”

Cristina Cioran, captură video YouTube/ PRO TV
Descriere foto: Cristina Cioran, captură video YouTube/ PRO TV

Cristina Cioran a avut parte de mai multe intervenții la nivelul feței, dar și gâtului.

În urmă cu aproape 2 ani, Cristina Cioran a născut prematur. Atunci, viața ei s-a transformat într-u adevărat coșmar, fiind nevoită să se externeze din spital fără fiica ei, care a mai rămas internată câteva săptămâni.  Cu toate acestea, actrița a considerat că este timpul să treacă pe la medicul estetician. Aceasta urmează să împlineacă 46 de ani, iar intervențiile estetice nu sunt străine de vedetă. Cu toate acestea, diva a avut o schimbare uluitoare prin slăbirea unor kilograme.

Vrea să fie mai fericită

Diva recunoaște că dorește să facă o prioritate din propria sa persoană. Ea vrea să fie mai fericită.

„Îmi place foarte mult să mă ocup şi de mine, pentru că m-am ocupat prea mult de ceilalţi, aşa că am decis, cadou de 46 de ani, să mă ocup şi de mine! Am apelat la medicul estetician pentru mici intervenţii, aşa, finuţe, să nu se vadă, să nu ştie toată lumea, dar să mă facă să fiu fericită şi să fiu un pic mai mult admirată, poate!”, a declarat fosta prezentatoare TV, la finalul procedurilor minim invazive, potrivit Click!

Ce intervenții a avut

Diva a avut nevoie de mai multe intervenții la nivelul feței.

„Întrucât pielea de sub şi din jurul ochilor este mai sensibilă, mai fragilă şi îmbătrâneşte cel mai repede, am apelat la puterea toxinei botulinice, pentru ştergerea ridurilor de la coada ochiului.

Ulterior, medicii au folosit botoxul şi pe ridurile orizontale de pe frunte şi pe cele verticale dintre sprâncene, practic, am tratat etajul superior al chipului.

Şi pentru că, de cele mai multe ori, faţa beneficiază de răsfăţ, iar zona gâtului este neglijată, am creat un efect de lifting, fără bisturiu, tot cu ajutorul botoxului.

Substanţa folosită în zona gâtului ajută la menţinere, întârziind necesitatea unor intervenţii chirurgicale. Pacienta noastră a obţinut astfel o piele mai tonifiată şi modificări subtile ale formei maxilarului şi gâtului”, a declarat fondatoarea unei clinici estetice.

Emma va împlini vârsta de 2 ani în luna iulie. 

„Nu vorbește, e acolo, pe limba ei. A început să meargă, trage de toate alea. Nu putem merge în nicio vizită, dar măcar putem merge la restaurant. (...) Uneori mă simt ca Samantha din Sex and the city. Imi vine să spun: vă rog nu mai primiți familii cu copii. Există restaurante în care nu ai voie cu copii, nu că s-ar întâmpla ceva numai pentru adulți, dar ca să nu deranjeze. Și sunt locuri în care au family Rooms, adică au jocuri”, a mai spus vedeta. 

„Sunt o mamă relaxată”

 „Am timp și pentru mine, dacă vreau. Că de multe ori dai vina pe copil că nu ai timp, glumesc. (...) Sunt o mamă relaxată! Nu știu de ce, asta vorbeam și cu o prietenă mai devreme. Eu am obișnuit-o pe Ema să doarmă singură. Nani, nani, la ora 9, biberonul, îmi face și cu măna „pa, pa”, să o las singură. Dimineața pe la 5-6 îi mai fac un biberon și până pe la ora 11- 12 doarme. Mai stă mama cu ea când am nevoie de timp”, a mai spus ea.„Îmi merge foarte bine”


Întrebată dacă are pe cineva în viața ei, vedeta a evitat să dea un nume, însă a dezvăluit că viața ei sentimentală este grozavă. 


„Îmi merge foarte bine. În viața mea sunt foarte multe persoane și le mulțumesc pe această cale. În legătură cu dragostea, totul merge extraordinar de bine”, a mai spus actrița.

A urmat apoi proba întrebărilor fulger, iar actrița nu a ezitat să răspundă cu seninătate.  

Ce ar face  Cristina Cioran dacă ar putea schimba un singur eveniment din trecutul ei

„N-ai cum să schimbi nimic, dar dacă ar fi să schimb ceva, aș fi preferat să nu am o naștere prematură. Dar,  cum nimic nu este întâmplător și cred că așa a fost să fie. Dar dacă ar fi să pot schimba, asta ar fi fost, pentru că a fost o perioadă traumatică, și pentru copilaș, dar și pentru noi”, a răspuns vedeta. 

A rămas blocată în lift cu Ștefan Bănică Jr. 


Întrebată cu cine și-ar dori să rămână blocată în lift, actrița a dezvăluit că nu visează la așa ceva, însă a povestit un episod amuzant, când a rămas blocată în lift cu Ștefan Bănică Jr. 

„Filmam o reclamă, la un detergent, și cu cine credeți că am rămas blocată în lift. A fost foarte haios. Ne-am distrat. Cred că am stat 20 de minute. Am vorbit, hihihi, ha ha ha. Am râs foarte mult, pentru că echipa de filmare era afară și încerca să se scoată. Nu aveam telefoane, în schimb, aveam lavaliere. Iar reclama era ceva haios, mai era cineva cu noi, Sonia, partenera mea de reclamă. A fost un moment foarte fain”, a mai spus aceasta. 

 

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Dată: 29 iun 2023, 13:41 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience