Cristina Cioran, noi informații despre starea de sănătate a fiicei sale. Cât va mai sta internată micuța

Data publicării:
Cristina Cioran, instagram
Descriere foto: Cristina Cioran, instagram

Cristina Cioran le-a dezvăluit fanilor care este starea de sănătate a fiicei sale.

Cristina Cioran este în culmea fericirii după ce a devenit mămică pentru prima dată. Cu toate astea, vedeta a trece prin momente grele, deoarece a născut-o pe micuță prematur, din cauza unor probleme de sănătate. Din acest motiv, fiica Cristinei a rămas la incubator. Proaspăta mămică este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde ține legătura cu fanii  și îi ține la curent cu tot ce se întâmplă în viața ei, dar și cu starea de sănătate a fiicei sale.

Vedeta a mărturisit că nu și-a imaginat că sunt atât de mulți părinți care trec prin aceste emoții crunte și care trebuie să spere cu toată puterea ca micuții lor să câștige în lupta cu viața.

”Nu mi-am imaginat că suntem atât de mulți și multe, cele care trecem prin astfel de momente și vreau să vă spun că mă ajută enorm să merg mai departe și să prind curaj. Ema e puternică, are o strângere de mână ca tati, zâmbet că mami, curaj și ambiție.

Ema mea a rămas în spital sub atenta îngrijire a medicilor care au salvat-o. Nu știu cum și nu pot să exprim ceea ce simt pentru ce au făcut pentru noi și fac zilnic pentru ea”, a scris Cristina Cioran pe Instagram.

Totodată, Cristina Cioran a precizat că fiica ei va trebui să stea mai mut în spital decât au preconizat.

“Copilul este bine! Este în spital încă, așteptăm să o luăm acasă. O dată pe săptămână avem voie să o vizităm, ci nu de două ori, cum ni s-a spus inițial. Alex a fost o singură dată să își vadă fetița, am fost împreună.

Nu știu cât o să mai stea în spital, nu depinde de mine, depinde de evoluția sa și de ce spun medicii. Important este ca ea să fie bine, să fie sănătoasă. Cred că va mai rămâne încă două săptămâni pe lângă cele trei, cât a stat până acum”, a spus vedeta pentru impact.ro



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel