Cristina Cioran, noi informații despre starea de sănătate a fiicei sale , după internarea de la începutul anului: "Mă cuprind foarte multe emoții"

Data publicării:
Cristina Cioran, foto Facebook
Descriere foto: Cristina Cioran, foto Facebook

Cristina Cioran a ajuns de urgență la spital cu fiica ei, după ce de Crăciun cele două au fost infectate cu COVID-19.  Acum, vedeta a dezvăluit cu se simte micuța Ema.

Anul 2022 a venit cu probleme pentru Cristina Cioran și fiica sa, Ema. Cea mică a ajuns din nou pe mâinile medicilor, după ce mama ei a observat că nu mai poate respira.  Cristina Cioran și fiica ei au fost diagnosticate cu COVID-19 chiar de Crăciun. Actrița spera că în sfârșit totul merge spre bine cu fiica ei, dar au ajuns de urgență. Medicii i-au spus că este vorba despre o bronșită, iar în momentul acesta Ema se află departe de orice pericol. 

Într-un interviu acordat recent, Cristina Cioran a dezvăluit care este starea de sănătate a fiicei sale. Vedeta a mărturisit că fetița ei urmează un tratament și că este destul de sensibilă. Mai mult decât atât, Cristina Cioran a spus că face fața cu greu emoțiilor și stărilor care o încearcă când fiica ei nu se simte bine.

„Suntem OK după ce ne-am vindecat de Covid. Din păcate, Ema a făcut și o bronșiolită și acum ne tratăm de această viroză. Iată că le facem pe toate, ce să zic. Suntem încă în tratament. Emoțiile cred că sunt permanent cu mine pentru că, deși încerc să mă abțin în a mă panica, de cele mai multe ori mă cuprind foarte multe emoții și încerc să fac ce e mai bine și să fiu cât mai responsabilă posibil și cât mai pregătită.”, a declarat Cristina Cioran pentru click.ro.

 

Cine o ajută pe Cristina Cioran la creșterea fetiței sale

 

Cristina Cioran a mărturisit că micuța Ema este foarte cuminte, iar Alex o ajută foarte mult la creșterea fetiței.

„Nu îmi dă niciodată bătăi de cap. Este un copil foarte bun, doarme foarte bine, mănâncă foarte bine, ne jucăm, râdem. E minunată! Îmi place foarte mult să am grijă de ea. Mă bucur atât de tare că suntem împreună încât nu știu, nimic din ce ar putea să facă, nu m-ar deranja! […] Mă ajută și Alex, atât cât îl las eu pentru că sunt destul de posesivă și prefer să mă ocup eu, în exclusivitate. Dar, bineînțeles că dacă mai merg la o emisiune  sau am ceva de făcut stă el cu Ema sau dacă e vorba de o plimbare  se duce el la o plimbare  sau dacă eu sunt foarte obosită, se ocupă el de Ema. Mă ajută să îi facem băița, mă ajută cu multe. Mă ajută să facă curățenie în casă, mă susține și spune prezent la fiecare chemare a mea!”,a mai povestit prezentatoarea de televiziune pentru sursa menționată anterior.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel