Cristina Cioran, noi detalii despre starea de sănătate a fetiței născute prematur: „Ema e puternică, are o strângere de mână ca tati”

Data publicării:
Cristina Cioran, sursa foto Facebook
Descriere foto: Cristina Cioran, sursa foto Facebook

Cristina Cioran, noi detalii despre starea de sănătate a fetiței născute prematur: „Ema e puternică, are o strângere de mână ca tati”

Cristina Cioran trece prin clipe grele după ce a adus-o pe lume pe fiica ei la doar 29 de săptămâni. Din cauza regulilor stricte împotriva virusului Covid-19, aceasta a fost externată fără bebeluș. Cea mică trebuie să rămână la Terapie Intensivă până va începe să ia în greutate. 


Durerea este și mai mare pentru actriță deoarece nu își poate vizita bebelușul decât de două ori pe săptămână cu test covid negativ. 


Cristina le-a spus fanilor de pe rețelele de socializare că trece printr-o perioadă dificilă și nu poate vorbi prea mult despre acest subiect, deoarece se emoționează foarte tare. 


Aceasta le mulțumește tuturor pentru mesajele de încurajare și spune că trece mai ușor peste aceste greutăți și datorită fanilor care sunt alături de ea. 


„Ema e puternică, are o strângere de mână ca tati, zâmbet ca mami, curaj și ambiție . Au fost și sunt momente foarte emoționante pentru mine și aș vrea să mă scuzați că nu am reușit să răspund la telefon și nici tuturor mesajelor. Sunt acasă. Nu m-au mai putut ține în spital, sunt reguli stricte… iar Ema mea a rămas în spital sub atenta îngrijire a medicilor care au salvat-o. O voi putea vizita de două ori pe săptămână cu test covid, o voi putea mângâia atât cât mi se va permite ca să nu îi punem în pericol viața. Mai stă în spital până când va lua suficient în greutate ca să o putem lua acasă. 


Suntem doar doi părinți care încercăm să ne îmbărbătăm și cu răbdare și credință să o putem aduce acasă. Vă mărturisesc faptul că sunt prea emotivă ca să pot vorbi foarte mult despre ce s-a întâmplat așa că vă rog să mă înțelegeți și încă o dată vă mulțumesc! Să știți că apreciez fiecare gând, faptul ca v-ați rupt timp ca să-mi scrieți mă onorează și mă obligă să vă răspund. Vă îmbrățișez. Suntem Above The Sky”, a scris Cristina Cioran pe Facebook. 

 

Citește și: Cristina Cioran a fost externată fără bebeluș. Fetița născută prematur rămâne la Terapie IntensivăGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel