Cristina Cioran, noi detalii despre starea de sănătate a fetiței ei: „Deși este mică, are o putere enormă”

Data publicării:
Cristina Cioran, sursa foto Facebook
Descriere foto: Cristina Cioran, sursa foto Facebook

Cristina Cioran a născut prematur o fetiță, la 29 de săptămâni. Care este starea micuței la o săptămână și jumătate de la venirea pe lume?

Cristina Cioran trece prin clipe grele după ce fetița ei s-a născut la doar 29 de săptămâni. Micuța a fost internată la Terapie Intensivă, iar actrița a fost nevoită să o lase singură în spital din cauza restricțiilor impuse de pandemia de Covid-19. 


Actrița își poate vedea fiica doar de două ori pe săptămână pentru 30 de minute. Cristina Cioran a oferit noi detalii despre starea fetiței ei.

"Sunt mai bine, deși pare ca s a întâmplat ieri. Fetița mea încă este la spital. Când ma aude, zâmbește! M-a strâns tare de deget, deși este mică, are o putere enormă. Este fetiță noastră puternică! Respira singura, urmează partea cu mâncarea la biberon și speram ca totul sa evolueze bine", a mărturisit în direct Cristina Cioran la Antena Stars. 


Cristina Cioran susține că va putea sta internată cu fetița ei în spital doar după ce va fi scoasă din incubator și transferată în salon. Actrița suferă enorm că nu poate fi alături de cea mică. 


Actrița a vorbit pentru prima oară și despre cauzele care au declanșat nașterea la doar 29 de săptămâni. 


"Am avut o intercolită ceva, de asta am născut prematur. Am făcut o toxiinfecție care mi-a declanșat travaliul. Am crezut ca nu o sa supraviețuiască. Dacă nășteam în salvare nu avea șanse. Au început mai multe dureri și am născut!", a declarat aceasta.

 

Cristina Cioran le-a răspuns celor care au acuzat-o că se distrează, deși fetița ei se află în continuare internată în spital. Actrița a fost acuzată că ar fi plecat la mare, în timp ce fiica ei se află la Terapie Intensivă. 

 

”Simt nevoia să dau niște explicații. Am fost o zi la mama, eu sunt din Constanța și am fost o zi la mama. Sunt lucruri pe care trebuie să le discutăm, pe care trebuie să le facem și de multe ori nu este suficient un telefon. Îi mulțumesc iubitului meu că nu mă lasă să stau în casă, să pic în vreo depresie și cu orice ocazie mă scoate din casă. Mi-e foarte greu să accept situația, dar asta este! Sper ca într-o săptămână-două să iasă de la incubator și să vedem ce pas urmează. E un drum lung, dar am oameni lângă mine care mă susțin, mă încurajează și mă înțeleg. Noapte bună vă doresc și vă mai spun mâine”, a explicat Cristina Cioran pe rețelele de socializare.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel