Cristina Cioran neagă împăcarea cu tatăl copilului. Primele declarații, după ce Alex Dobrescu a spus că se căsătoresc: „Reevaluez sentimente, priorități, viața”

Data publicării:

„Cristina Cioran și Alexandru Dobrescu s-au despărțit” - așa suna știrea care a făcut inconjurul internetului, la doar câteva zile după ce cuplul anunța că au planuri de nuntă. Serile trecute, iubitul vedetei a declarat că s-au împăcat, însă Cristina Cioran are o altă variantă a poveștii. 

Alex Dobrescu a fost vizitat de poliție, serile trecute, chiar la locul de muncă. Fostul iubit al Cristinei Cioran a dat o petrecere la magazinul său de pe Calea Floreasca, însă atmosfera a fost „stinsă” de către oamenii legii, care au „spart gașca”, după ce vecinii au alertat autoritățile, din cauza zgomotului. 

Vizibil binedispus, Alex Dobrescu a dat câteva declarații presei, cu privire la recentele evenimente din viața sa amoroasă, adică despărțirea de mult mai celebra sa parteneră. 

Deși el a fost cel care a anunțat despărțire, tot el este cel care declară că relația lor este una extrem de fericită și că planurile de nuntă rămân în picioare. 
 „Eu cu Cristina sunt bine, o să ne căsătorim în viitorul apropiat. Poate în decembrie ne căsătorim sau dacă nu poate, la anul, în martie – aprilie. Suntem mai bine ca niciodată. Afacerile ne merg așa cum ne-am dorit și asta este perfect. Noi doi nu ne-am certat. Am luam o pauză doar fizică, uneori dormim seara împreună alteori nu. Nu este o condiție să dormi împreună cu partenerul seară de seară. Asta este un lucru învechit! Noi suntem moderni, avem o relație modernă. Vorbim aproape tot  timpul pe video… știm unul de altul.

Toată lumea mă terorizează cu această întrebare . Noi suntem bine așa cum suntem! Bineînțeles că îmi mai doresc și copii cu Cristina. Orice copil o să vină în viața noastră o să fie o binecuvântare. Este ceva grandios să îți mărești familia. Eu așa cred!”, a declarat Alex Dobrescu pentru Click!.

Cristina Cioran neagă împăcarea

După declarațiile lui Alex Dobrescu, vedeta a făcut o postare pe rețelele de socializare, în care își cere scuze pentru absență și dezvăluie că se află într-o pauza în care își reevaluează sentimentele, lăsând de înțeles că împăcarea nu s-a produs, deocamdată. 


„Dragi prieteni și prieteni, eu sunt în pauză! De reevaluare, de gândire, de schimbare! Reevaluez sentimente, priorități, viața! Sper să-mi înțelegeți tăcerea și să-mi acceptați liniștea. Vă mulțumim pentru mesaje, vă îmbrățișăm de departe! Kiki și Ema”, este mesajul transmis acum de Cristina Cioran.

 

 

Ce spunea actrița, imediat după vestea despărțirii

Char dacă acum partenerul ei de viață spune că au fost doar niște zvonuri,  vedeta confirma recent separarea de Alex Dobrescu, fiind extrem de afectată de cele întâmplate.

„Se mai întâmplă, suntem într-o pauză, așa cum poate fi orice cuplu. Îmi pare rău că s-a aflat așa, nu am puterea să vorbesc nimic. Era normal ca o perioadă să rămână între noi discuția asta. Voi vorbi înainte cu el și cu presa atunci când va fi momentul.”, a declarat Cristina Cioran, în cadrul emisiunii Exclusiv VIP de pe Prima TV.

 

Cristina Cioran vorbea pe atunci despre o diferență de opinie între cei doi, astfel încât aceasta nu știa pe atunci dacă mai poate fi sau nu vorba despre o împăcare.

"Am avut niște diferențe de opinie, nu ne mai înțelegem, suntem cumva în alte sfere, și ne-am despărțit. Asta este, cam atât, nu e nimic spectaculos.

Nu știu, nu îmi fac planuri acum, prioritatea mea este Ema, așadar o las cum a picat. Nu e nimic spectaculos, nu s-a întâmplat nimic extraordinar. O despărțire ca oricare alta", a spus Cristina Cioran, la Antena Stars.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel