Cristina Cioran este în culmea fericirii. Vedeta și-a externat din spital fetița născută prematur /FOTO

Data publicării:
Cristina Cioran, sursa foto Facebook
Descriere foto: Cristina Cioran, sursa foto Facebook

Cristina Cioran trăiește cele mai frumoase clipe din viața ei. Vedeta și-a dus acasă fetița născută prematur. 

Cristina Cioran a răsuflat ușurată după ce și-a externat din spital fetița născută prematur. Ema, fiica actriței a venit pe lume la 29 de săptămâni, iar mama ei a avut mari emoții. 


Cristina Cioran a stat departe de fiica ei mai bine de o lună de zile, iar dorul a fost greu de suportat pentru proapăta mămică. 


Fiica ei a fost externată din spital și a ajuns acasă, iar actrița este în culmea fericirii: „Acasă, în sfârșit”, a scris Cristina Cioran pe Instagram acolo un a publicat și un clip video în care se poate observa fetița ei care stă în pătuț. Vedeta a decisă să nu îi dezvăluit chipul micuței. 

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Cristina Cioran (@kikicioran)


Vedeta a mărturisit că nu și-a imaginat că sunt atât de mulți părinți care trec prin aceste emoții crunte și care trebuie să spere cu toată puterea ca micuții lor să câștige în lupta cu viața.


”Nu mi-am imaginat că suntem atât de mulți și multe, cele care trecem prin astfel de momente și vreau să vă spun că mă ajută enorm să merg mai departe și să prind curaj. Ema e puternică, are o strângere de mână ca tati, zâmbet că mami, curaj și ambiție”, a scris Cristina Cioran pe Instagram.


Deși sarcina a decurs bine, iar mămica n-a întâmpinat niciun fel de probleme, ajunsă în cea de-a șaptea lună de sarcină, vedeta a trecut prin șocul vieții ei. 


Duminică, 18 iulie, Cristina Cioran a ajuns de urgență la Spitalul Municipal, după ce a făcut o toxiinfecție alimentară care i-a declanșat travaliul.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel