Cristina Cioran, dezvăluiri INEDITE despre relația cu iubitul ei. Cum s-au cunoscut cei doi: Am realizat cât timp pierdem aiurea

Data actualizării: | Data publicării:
Cristina Cioran și iubitul său, sursa instagram
Descriere foto: Cristina Cioran și iubitul său, sursa instagram

Cristina Cioran a făcut dezvăluiri neștiute despre relația cu iubitul ei, Alexandru Dobrescu.

Cristina Cioran și Alexandru Dobrescu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Anul trecut, cei doi au devenit părinți pentru prima dată, iar de atunci sunt în culmea fericirii. Recent, vedeta a dezvluit cum l-a cunoscut pe iubitul ei. Cristina Cioran a povestit că a trecut printr-o perioadă delicată, după ce ea și fostul ei iubit s-au despărțit după 10 ani de relație. După această despărțire dureroasă, vedeta nu se aștepta ca în viața ei să mai apară cineva, însă lucrurile au stat cu totul diferit. Chiar la o petrecere, Cristina Cioran l-a cunoscut pe Alexandru Dobrescu, lângă care radiază de fericire. 

''Eram foarte tristă și foarte nefericită când l-am cunoscut pe Alex, eram într-o perioadă destul de ciudată. Ieșeam dintr-o relație toxică, nu mă interesa nimic. Ne-am cunoscut la o petrecere, total întâmplător, total pe nepregătitelea. Când ne-am cunoscut, a fost pe cât de neașteptat, pe atât de rapid totul, parcă nu am vrut să pierdem nicio secundă.

Poate că acela a fost un moment în care am realizat cât timp pierdem aiurea, fără sens. M-am surprins pe mine, am realizat câtă nevoie aveam de cineva inteligent, curajos, cu umor și brațe puternice'', a declarat Cristina Cioran, potrivit viva.ro.

Cum a cucerit-o Alexandru Dobrescu pe Cristina Cioran

 

Cristina Cioran a povestit că Alexandru Dobrescu a cucerit-o cu umorul său, iar totul a decurs foarte natural între ei. 

''M-a cucerit cu cinismul lui, cu umorul și cu nonșalanța. Lucrurile bune vin atunci când nu le aștepți. Nu știu ce anume ne-a legat atât de tare, atât de repede, dar știu că din prima lună ne-am gândit să facem un copil, să fie rodul dragostei noastre. Și acum ne uităm la Ema și asta ne spunem, că e rodul dragostei noastre. Altceva nici nu mai contează'', a declarat Cristina Cioran, pentru sursa citată.

Cristina Cioran a ajuns de urgență la spital cu fiica ei: Ema a făcut și o bronșiolită


Anul 2022 a venit cu probleme pentru Cristina Cioran și fiica sa, Ema. Cea mică a ajuns din nou pe mâinile medicilor, după ce mama ei a observat că nu mai poate respira. Cristina Cioran și fiica ei au fost diagnosticate cu COVID-19 chiar de Crăciun.

„Suntem OK după ce ne-am vindecat de Covid. Din păcate, Ema a făcut și o bronșiolită și acum ne tratăm de această viroză. Iată că le facem pe toate, ce să zic. Suntem încă în tratament. Emoțiile cred că sunt permanent cu mine pentru că, deși încerc să mă abțin în a mă panica, de cele mai multe ori mă cuprind foarte multe emoții și încerc să fac ce e mai bine și să fiu cât mai responsabilă posibil și cât mai pregătită.”, a declarat Cristina Cioran pentru click.ro.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel