Cristina Cioran, dezvăluiri despre sarcină. Vedeta va deveni mamă la 43 de ani: „Mi-a fost teamă să nu o pierd”

Data actualizării: | Data publicării:
Cristina Cioran, sursa foto Instagram
Descriere foto: Cristina Cioran, sursa foto Instagram

Cristina Cioran trăiește cele mai frumoase clipe de când a aflat că este însărcinată. Ce temeri a avut vedeta?

La 43 de ani, actrița este însărcinată în 4 luni și spune că este în culmea fericirii. După o relație de 10 ani cu Traian Văduva, care s-a terminat în urmă cu câteva luni, Cristina Cioran și-a găsit fericirea în brațele lui Alexandru. Cei doi și-au dorit încă de la început un copil, iar vedeta a fost foarte surprinsă atunci când a aflat că visul i s-a îndeplinit în sfârșit. 


”Am intrat în a 13-a săptămână, adică în trimestrul doi, în patru luni (...) Eu am rău de mișcare așa că orice chestie face să accentueze răul ăsta de mișcare. Sarcina agravează puțin chestia asta. Grețurile matinale la mine sunt seara. Pofte aveam și înainte și nu eram gravide. Nu suport mirosul de scorțișoară deși îmi plăcea foarte mult înainte”, a spus Cristina Cioran la Antena Stars.


Cristinei Cioran i-a fost foarte teamă să nu piardă sarcina. A avut emoții mari mai ales în primele săptămâni, deoarece își dorea extrem de mult ca totul să decurgă normal. 


”Sunt foarte nerăbădătoare, am visat de foarte ori că sunt însărcinată, că am bebeluș. Acum că sunt însărcinată am avut emoții timp de trei luni de zile pentru că am așteptat cum decurge primul trimestru, știm foarte bine că una dintre 4 femei pierde prima sarcină, riscurile erau foarte mari. Am stat cu emoții. Îmi era teamă dacă nu stă bine sarcina, mi-a fost teamă să nu o pierd, asta a fost teama cea mai mare”, a adăugat actrița. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel