Cristina Cioran, despre relația cu un bărbat mai tânăr cu şapte ani: „M-a cerut de nevastă la o săptămână după ce ne-am cunoscut”

Data actualizării: | Data publicării:
Cristina cioran și iubitul ei. Foto Facebook
Descriere foto: Cristina cioran și iubitul ei. Foto Facebook

Cristina Cioran trăiește cele mai frumoase clipe din viața ei. Vedeta va deveni mamă de fetiță și are o relație specială alături de tatăl copilului ei. 

Viața Cristinei Cioran s-a schimbat radical în urmă cu nouă luni, când l-a cunoscut pe noul ei iubit, Alex. A fost dragoste la prima vedere și după doar o săptămână actrița era cerută în căsătorie. La doar cîteva luni după ce s-au cunoscut, Cristina Cioran anunța că este însărcinată și va deveni mamă pentru prima oară. 


„Trei luni a trebuit să am grijă să nu fac efort, am avut greţuri numai seara. Eu am şi rău de barcă, de maşină... Nu am voie să fac sport. Asta din păcate, pentru că mie îmi place să fac sport. Încă sper ca, peste vreo două săptămâni, să mă lase doctora mea să fac mai multă mişcare, pentru că eu mergeam la sală la două zile, eram destul de fit şi îmi lipseşte asta destul de tare. Fac, în schimb, plimbări”, a spus Cristina Cioran într-un interviu pentru okmagazine.ro. 


Cristina Cioran a fost într-o relație timp de zece ani, iar la doar câteva luni de la despărțire aceasta poate spune că și-a întâlnit sufletul pereche. Fostul iubit al actriței nu își dorea copii, iar asta a împiedicat-o să viseze că va deveni mamă. 


„Acea relaţie s-a terminat de când l-am cunoscut pe Alex, pentru că ne-am îndrăgostit pur şi simplu. Şi asta ne-am dorit de la început eu şi Alex: să avem copii, să ne căsătorim, să fim împreună. Şi da, ca să revin la întrebarea ta, îmi e teamă că nu voi avea răbdare. În jurul meu, culmea, am prietene de 42, 44 şi 45 de ani care au rămas însărcinate, toate anul ăsta. Asta e lumea în care trăim. M-am gândit şi eu, e adevărat: când copilul va avea 10 ani, eu voi avea 50 şi ceva. Aşa, şi? Eu nu mă văd o tăntiţă cu batic pe cap”, a adăugat viitoarea mămică. 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel