Cristina Cioran, declarații emoționante despre momentul în care și-a revăzut fiica. Cum a reacționat micuța când a auzit vocea mamei sale: „A început aparatul să...”

Data publicării:
Cristina Cioran, instagram
Descriere foto: Cristina Cioran, instagram

Cristina Cioran a povestit cum a decurs revederea cu fiica ei. Vedeta a dezvăluit care a fost reacția micuței când i-a auzit vocea.

Cristina Cioran este în culmea fericirii după ce a devenit mămică pentru prima dată. Cu toate astea, vedeta a trece prin momente grele, deoarece a născut-o pe micuță prematur, din cauza unor probleme de sănătate. Din acest motiv, fiica Cristinei a rămas la incubator. Proaspăta mămică este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde ține legătura cu fanii  și îi ține la curent cu tot ce se întâmplă în viața ei.

Potrivit acesteia, ea și iubitul ei au voie să o viziteze pe fetița lor de două ori pe săptămână, timp de o jumătate de oră, însă doar pe baza unui test de depistare a noului coronavirus, dar și cu aprobarea directorului unității medicale. Cristina Cioran a declarat că este nerăbdatoare să își strângă fetița la piept.

„Sunt într-o perioadă foarte interesantă. Sunt sentimente și contradictorii, și de fericire, și de teamă, și de nesiguranță. Suntem foarte surprinși de ce ni se întâmplă și încercăm să fim cât se poate de pozitivi și să nu ne lăsăm cuprinși de emoțiile negative. Traversăm o perioadă diferită.

Am o singură dorință: vreau ca fetița mea să fie bine și să pot să o iau acasă, cât mai repede. Lucru care, nu știu când se va întâmpla. Ea se recuperează, se recuperează foarte bine, am drept drept de vizită de două ori pe săptămână”, a declarat Cristina Cioran pentru Viva.ro.

 

Totodată, Cristina Cioran a povestit că în momentul în care a fost în vizită la fetița ei, aceasta a dat primele semne că o recunoaște și că se entuziasmează atunci când o aude.

„Am fost în vizită, când am intrat, acolo, în salon, și am zis, fetița mea m-a auzit și a început aparatul să (n.r. – i-a crescut pulsul)… Să sperăm că o să fie… Suntem siguri că o să fie bine, dar e o strângere de inimă”, a conchis Cristina Cioran.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel