Cristina Cioran, declarații despre a doua sarcină: „Vom vedea anul acesta”

Data publicării:
Cristina Cioran, foto Facebook
Descriere foto: Cristina Cioran, foto Facebook

Cristina Cioran, în vârstă de 44 de ani, se gândește să devină mamă pentru a doua oară. 

Cristina Cioran a devenit mamă, pentru prima oară, în 2021. Experiența a fost una traumatizantă pentru actriță, care a născut prematur și nu și-a văzut bebeluțul timp de 6 săptămâni. Micuța Ema a rămas internată în spital, până când a început să ia în greutate.

Recent, actrița le-a vorbit fanilor, pe Instagram, despre posibilitatea de a deveni mamă pentru a doua oară. 


„Mi-aș mai dori și alți copii, dar nu știu dacă vor mai veni sau va mai veni încă unul. Vom vedea anul acesta! Tot ce îmi doresc pe 2022 este să fie copilul sănătos și fericit. În momentul ăsta nu mă interesează nimic altceva și nici nu îmi fac planuri pentru nimic altceva, pentru că mă dedic în totalitate Emei. Poate sună ciudat, dar asta e realitatea în momentul de față. Nu știu mai încolo ce va fi”, a declarat vedeta pe rețelele de socializare.

Micuța Emma a ajuns la spital de Crăciun

Anul 2022 a venit cu probleme pentru Cristina Cioran și fiica sa, Ema. Cea mică a ajuns din nou pe mâinile medicilor, după ce mama ei a observat că nu mai poate respira. Cristina Cioran și fiica ei au fost diagnosticate cu COVID-19 chiar de Crăciun. Actrița spera că în sfârșit totul merge spre bine cu fiica ei, dar au ajuns din nou urgență. Medicii i-au spus că este vorba despre o bronșită, iar în momentul acesta Ema se află departe de orice pericol. 

Într-un interviu acordat recent, Cristina Cioran a dezvăluit care este starea de sănătate a fiicei sale. Vedeta a mărturisit că fetița ei urmează un tratament și că este destul de sensibilă. Mai mult decât atât, Cristina Cioran a spus că face fața cu greu emoțiilor și stărilor care o încearcă când fiica ei nu se simte bine.

„Suntem OK după ce ne-am vindecat de Covid. Din păcate, Ema a făcut și o bronșiolită și acum ne tratăm de această viroză. Iată că le facem pe toate, ce să zic. Suntem încă în tratament. Emoțiile cred că sunt permanent cu mine pentru că, deși încerc să mă abțin în a mă panica, de cele mai multe ori mă cuprind foarte multe emoții și încerc să fac ce e mai bine și să fiu cât mai responsabilă posibil și cât mai pregătită.”, a declarat Cristina Cioran pentru click.ro.

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel