Cristina Cioran, criticată dur de către fani. Ce gest a făcut actrița: ”Nu aș fi crezut că poate cineva să facă așa ceva”

Data publicării:
Cristina Cioran, instagram
Descriere foto: Cristina Cioran, instagram

Cristina Cioran a fost criticată aspru de către fani. Actrița a făcut un gest care i-a lăsat fără cuvinte pe admiratorii săi.

Cristina Cioran trece prin clipe grele după ce fetița ei s-a născut la doar 29 de săptămâni. Micuța a fost internată la Terapie Intensivă, iar actrița a fost nevoită să o lase singură în spital din cauza restricțiilor impuse de pandemia de Covid-19. 

După momentele grele prin care a trecut, Cristina Cioran a plecat la mare, alături de iubitul ei, în timp ce fetița ei a rămas în continuare internată în spital, într-un incubator. Acest gest a înfuriat pe fanii din mediul online, numeroase persoane dezaprobând total faptul că vedeta a ales să se relaxeze în timp ce fiica ei se află încă în spital.

”Doamne ferește, da nu as fi plecat din spital, da pai la mare”, ”O femeie care suferă cât de cât, nu lasă copilașul în spital și pleacă la mare, dar așa a plecat și înainte de a naște prematur, femeie modernă”, ”Ferească Dumnezeu, cred ca muream acolo, dormeam în fața spitalului și acasă nu plecam fără fetița mea, dar la mare, ferească Dumnezeu”, ”Nu aș fi crezut că poate cineva să facă așa ceva! Eu plăteam zi de zi spitalul, numai să mă lase să stau lângă copilul meu!”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților.

 

După sutele de critici, Cristina Cioran nu s-a mai putut abține și a răbufnit, răspunzând unui comentariu care o acuza că este la mare în loc să fie la spital. Actrița a ținut să precizeze că a venit în vizită la mama sa.

”E foarte frumos ca îți celebrezi mama, dar mie ca și mama mi se pare foarte ciudat ca tu sa fii la mare și fetita ta in incubator. Eu personal as face 13-14 in fata spitalului”, a fost comentariul lăsat de o internaută.

Actrița a răspuns: ”Mie nu mi bine sa cred ca nu pot intra acolo sau sa stau in spital. Astea sunt regulile… ce sa fac????? Si daca fac 12-14 in fata spitalului crezi ca se intampla ceva? Daca nu poti intra, nu poti intra. Nu pot da multe detalii dar asta este situatia acum! Poate ca intr o sapt ma@pot interna. Nu stiu ce se va intampla. Eu am venit pana la@mama mea … de ce? Tu de ce te duci la mama ta cand te duci? Am invatat sa nu judec… nu stiu tu”.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cristina Cioran (@kikicioran)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel