Cristina Ciobănașu tânjește după o persoană dragă: ”A trecut un an și patru luni...”

Data publicării:

Cunoscută din filmul ”LalaBand”, actrița Cristina Ciobănașu vorbește despre o persoană dragă sufletului ei. Vezi despre cine este vorba

Momente de tristețe în sufletul actriței. Cristina Ciobănașu a postat recent o fotografie cu mama ei, în care își exprimă dorul de casă. 

”A trecut 1 an si 4 luni de când nu te-am strâns în brațe, sper să ne revedem curând. Mama! Îmi este dor de tine”, este mesajul pe care actrița l-a făcut public într-o poză descriptivă cu mama ei.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Cristina Ciobanasu (@cristinaciobanasu_oficial)

Cristina Ciobănașu s-a născut în comuna Vorona din județul Botoșani. Primii ani din viață și i-a petrecut în satul natal, Vorona Mare alături de fratele său mai mic, Tudor și bunica din partea tatălui, alături de care locuia într-o casă cu o singură cameră, fără baie sau bucătărie. Cea din urmă a introdus-o în lumea artistică, învățând-o, încă de la o vârstă fragedă, secretele mai multor instrumente muzicale (vioară, nai, fluier, caval și ocarină). Tot de la bunica sa a învățat și tainele muzicii populare. A participat la diferite festivaluri și a făcut parte din ansamblul de muzică populară al comunei natale.

În 2008 a participat la Dansez pentru tine. Echipa formată din Alex Velea și Cristina Stoicescu au dansat pentru visul micuței din Botoșani, acela de a studia la o școală de muzică din București și de a-și ajuta familia, greu încercată din punct de vedere financiar.

Producătoarea Ruxandra Ion a remarcat-o în cadrul emisiunii. A urmat mutarea Cristinei în casa cunoscutei producătoare, devenind membru în familia acesteia.

Potrivit Antena 1, Cristina Ciobănașu și-a început relația cu actorul Vlad Gherman pe 18 martie 2012. Începând din 2014 cei doi sunt logodiți, dar au anunțat că nu intenționează să facă nunta în perioada următoare.

În anul 2020 cei doi au făcut 8 ani de relație și mărturisesc că se cunosc de 10 ani. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Arcu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel