Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, întâlnire surpriză! Cum au fost surprinși cei doi

Data actualizării: | Data publicării:
Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, sursa foto Instagram
Descriere foto: Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, sursa foto Instagram

Vlad și Cristina au pus capăt unei iubire care a durat 9 ani, iar acum au vorbit deschis despre cum decurge relația lor după despărțire. 

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au fost invitați în emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”  au vorbit despre proiectele profesionale care încă îi mai leagă, dar și despre relația de prietenie pe care încearcă acum să o sudeze. Crisina și Vlad prezintă împreună o emisiune TV pe Happy Channel și joacă împreună în serialul Adela de la Antena 1.


Chiar dacă au încercat să evite întrebările despre relația lor de după despărțire, cei doi actori au povestit în final despre cum decurg acum lucrurile dintre ei. 


„Ni s-a spus că este foarte bine dacă reușim să facem asta. Deocamdată este foarte greu, foarte greu. Și acum, când am venit la emisiuni, mai avem stângăcii, ne luăm în brațe dar nu știm cât să stăm într-o îmbrățișare, dar na, tot felul de stângăcii de genul acesta. Avem emisiunea de pe Happy pe care o facem în continuare împreună, ca un cuplu de prezentatori și acolo lucrurile trebuie să fie sudate. Trebuie să lucrăm la prietenia noastră”, a mărturisit Cristina Ciobănașu.


Vlad își caută chirie acum deoarece a plecat din casa unde locuia alături de Cristina și spune că pentru început îi este destul de dificil. Actorul a vorbit și despre motivul despărțirii și a vrut să clarifice că nu a fost vorba despre un scandal sau despre infidelitate. 


„Ca în orice relație, am avut și ups and downs. În momentul acesta, este cea mai bună decizie. Nu știm ce se va întâmpla peste câțiva ani, niciodată să nu spui niciodată. Nu au existat certuri, nu au existat scandaluri. Decizia asta a fost o urmare a unei discuții între doi adulți. Nu mai locuim împreună, îmi caut chirie. Dacă știți pe cineva… E o aventură, nu am făcut asta niciodată. Îmi găsesc apartament…”, a spus Vlad Gherman. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel