Cristina Ciobănașu, probleme de sănătate. Actrița a explicat cum se manifestă: "Sunt pe vibe de alergie"

Data publicării:
Cristina Ciobănașu, sursa instagram
Descriere foto: Cristina Ciobănașu, sursa instagram

Cristina Ciobănașu le-a dezvăluit fanilor cu ce probleme de sănătate se confruntă, dar și cum se manifestă.

Cristina Ciobănașu este una dintre cele mai apreciate actrițe din generația nouă. Aceasta a reușit să-și strângă o comunitate destul de mare și pe rețelele de socializare, acolo unde le povestește urmăritorilor săi ce se mai întâmplă nou în viața ei. Asta s-a întâmplat și recent, când actrița le-a devăluit cu ce problemă de sănătate se confruntă.

Mai exact, Cristina Ciobănașu a mărturisit că suferă de o alergie foarte des întâlnită, pentru care nu există tratament. Actrița este alergică la ambrozie, o plantă care provoacă extrem de multe alergii în fiecare an. Fosta iubită a lui Vlad Gherman s-a resemnat situației, mai ales că se confruntă cu această problemă în fiecare an.

”Mă iertați că vorbesc pe nas, dar sunt pe vibe de alergie, cu șervețele tone la mine”, a dezvăluit Cristina Ciobănașu.

 

Ce relație are acum Cristina Ciobănașu cu mama ei biologică?


„Mi-a fost mereu alături, chiar dacă de la peste 1000 de kilometri depărtare, iar dacă îi cer vreodată un sfat, e pregătită să îl ofere și are încredere în mine și în alegerile pe care le fac.


Chiar dacă nu ne vedem față în față atât de des pe cât ne-am dori, vorbim la telefon, și atunci când ne revedem o facem cu aceeași căldură ca și cum ar fi fost acolo mereu. Bineînțeles că ne-ar fi fost mult mai ușor să punem de-o vizită dacă nu ar fi lucrat în altă țară, dar suntem bucuroși că măcar e sănătoasă. Ne-a promis că vine curând în București pentru câteva zile, însă, până nu simte ea că și-a terminat treaba pe acasă, nu cred că se va şi întâmpla”, a declarat Cristina Ciobănașu pentru VIVA. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel