Cristina Ciobănașu are un nou iubit. Vlad Gherman a confirmat legătura amoroasă a celor doi: „Știam despre relația ei”

Data publicării:
Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, sursa foto Instagram
Descriere foto: Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, sursa foto Instagram

Cristina Ciobănașu iubește din nou. Actrița și Vlad Gherman și-au spus adio în urmă cu doar câteva luni. 

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu și-au spus adio în luna februarie, după 9 ani de relație. Cei doi actori spuneau la acea vreme că au ajuns la despărțire din cauza diferențelor pe care le-au descoperit în ultima vreme.


Chiar dacă fanii au sperat cu sufletul la gură ca cei doi să se împace și să fie din nou împreună, iată că actrița iubește din nou, iar Vlad știa deja despre relația ei amoroasă. Cristina Ciobănașu a participat la mai multe evenimente alături de noul iubit, Alexandru Mureșan.


„Știam despre relația lui Cris cu acest băiat misterios. Știam chiar de la Cris, ea a venit să îmi spună, nu a fost un moment ușor pentru nimeni, pur și simplu a fost o chestie pe care ea a simțit să o facă, am apreciat gestul pe care l-a făcut și faptul că a vrut să-mi spună lucrul ăsta”, a spus Vlad Gherman pe Youtube. 


Cei doi actori s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului „Pariu cu viața”, s-au îndrăgostit și au format vreme de peste 9 ani unul dintre cele mai solide cupluri din show-biz. Erau foarte tine pe atunci, iar Vlad Gherman pune despărțirea lor pe seama vârstei mult prea mici la care a început totul între ei. 


„Eram foarte tineri când am intrat în relația respectivă. (…) Eu mai avusesem o singură relație înainte de Cris, mă gândeam asta e prima ei relație, n-am nicio șansă, cu siguranță nu va fi nimic de lungă durată.


Și au fost 9 ani, 9 ani superbi, doar că uite că au fost lucruri care au contat, probabil că lipsa de experiență a contat. Și vârsta, și lipsa de experiență.


Pentru că vrei să experimentez, vrei să cunoști, vrei să vezi oameni, vrei să vezi cum te comporți tu lângă anumiți indivizi, care sunt diferiți între ei. 


Cris trăiește lucrurile astea și nu pot decât să mă bucur pentru ea. E ceva la început de drum, lăsați-i în pace”, a mai spus actorul. 

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Cristina Ciobanasu (@cristinaciobanasu_oficial)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel