Cristina Ciobănașu a izbucnit în plâns. Vedeta a pierdut o ființă dragă: „Nu a mai rezistat”

Data publicării:
Sursa foto: Cristina Ciobănașu, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Cristina Ciobănașu, instagram

Cristina Ciobănașu a izbucnit în plans, în fața fanilor. Actrița a pierdut o ființă dragă.

Cristina Ciobănașu trece prin momente grele. O ființă dragă s-a stins din viață, iar actrița nu și-a mai putut stăpâni lacrimile. Mai exact, este vorba despre câinele ei, un Golden Retriever alături de care a copilărit. Patrupedul trecuse de vârsta de 14 ani și organismul său a cedat. Moartea animăluțului a lăsat multă durere în familia actriței. Totodată, Cristina Ciobănașu a ținut să precizeze că a mai avut parte de un eveniment neplăcut, dar nu este încă pregătită să vorbească despre acest subiect. 

„De curând am pierdut Golden Retriever-ul alături de care am copilărit, Tonca. Avea 14 ani și ceva și, din păcate, era foarte bolnăvioară, nu a mai rezistat. Ar mai fi o veste tristă, dar nu sunt capabilă acum s-o împărtășesc”, le-a mărturisit Cristina Ciobănașu fanilor ei, cu ochii în lacrimi.

Cristina Ciobănașu le-a dat fanilor și o veste bună

„O veste fericită este că avem un nou membru în familia de animăluțe, un puiuț de Golden Retriever, care a apărut ca prin minune. Ne-a zis cineva de el și ne-am gândit că așa a fost să fie”, a explicat actrița.

Cristina Ciobănașu, despre relația cu mama ei biologică

Viața Cristinei Ciobănașu a fost greu încercată încă din primii ani de viață. Aceasta s-a născut în comuna Vorona din județul Botoșani. Actrița locuia pe atunci într-o casă cu o singură cameră, fără baie sau bucătărie. Familia ei a fost greu încercată din cauza problemelor financiare. Bunica a introdus-o în lumea artistică, învățând-o, încă de la o vârstă fragedă, secretele mai multor instrumente muzicale și tainele muzicii populare.  Echipa formată din Alex Velea și Cristina Stoicescu au dansat în 2008 la Dansez pentru tine pentru visul micuței din Botoșani, acela de a studia la o școală de muzică din București.  Producătoarea Ruxandra Ion a remarcat-o în cadrul emisiunii. A urmat mutarea Cristinei în casa cunoscutei producătoare, devenind membru în familia acesteia.

Ce relație are acum Cristina Ciobănașu cu mama ei biologică?


„Mi-a fost mereu alături, chiar dacă de la peste 1000 de kilometri depărtare, iar dacă îi cer vreodată un sfat, e pregătită să îl ofere și are încredere în mine și în alegerile pe care le fac.


Chiar dacă nu ne vedem față în față atât de des pe cât ne-am dori, vorbim la telefon, și atunci când ne revedem o facem cu aceeași căldură ca și cum ar fi fost acolo mereu. Bineînțeles că ne-ar fi fost mult mai ușor să punem de-o vizită dacă nu ar fi lucrat în altă țară, dar suntem bucuroși că măcar e sănătoasă. Ne-a promis că vine curând în București pentru câteva zile, însă, până nu simte ea că și-a terminat treaba pe acasă, nu cred că se va şi întâmpla”, a declarat Cristina Ciobănașu pentru VIVA. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel