Cristina Bâtlan, dezvăluiri emoționate despre divorț: ‘’Am simțit că mi s-a rupt sufletul în două’’

Data actualizării: | Data publicării:

Cristina Bâtlan a vorbit despre divorțul de fostul ei soț.

Cristina Bâtlan este una dintre cele mai cunoscute femei de afaceri din România. Aceasta se bucură de un adevărat succes pe plan profesional, conducând una dintre cele mai cunoscute companii din industria modei atât din țara noastră, cât și la nivel internațional, însă pe plan personal, Cristina Bâtlan a luat decizia în urma cu patru ani să divorțeze de fostul ei soț după 26 de ani de căsnicie.   

Invitată în cadrul unui podcast, Cristina Bâtlan și-a deschis sufletul și a vorbit despre divorțul prin care a trecut și a dezvăluit adevăratul motiv care a stat la baza deciziei de a nu trece peste faptul că fostul său soț a înșelat-o.

Cele două reguli de bază din căsnicia Cristinei Bâtlan

În cadrul podcastului antreprenoarea a vorbit despre regulile pe care le-a stabilit încă de la începutul căsniciei după care să se ghideze de-a lungul vieții.

’’Noi am fost împreună 26 de ani. 26 de ani nu e o zi. Sunt mulți ani. Ne-am cunoscut cu 2 luni înainte de a împlini 18 ani. Eram unul și aceeași persoană. Am crescut împreună, ne-am format împreună, am făcut business împreună, ne-am setat anumite reguli, pentru că nici aici nu aveam un model, nu știam ce înseamnă o familie perfectă. (...) Nouă ni s-a părut că avem nevoie în relația noastră de niște reguli și regulile erau așa: dacă ne certăm și unul din nou pleacă de acasă, ne-am despărțit. Era o regulă pe care și-au pus-o doi puști, dar ne-am ținut de ea toată viața. Următoarea regulă era: niciunul dintre noi nu minte. Asta era o regulă pe care trebuia să o menținem pentru că, mai ales când ai un business la început, când tu construiești totul, nu poți să ai lângă tine un om în care nu ai încredere, acesta este un principiu fără de care nu poți să evoluezi”, a mărturisit Cristina Bâtlan în cadrul podcastului ‘’Fain & Simplu’’ realizat de Mihai Morar.

 

Cristina Bâtlan, despre momentul în care a aflat că a fost înșelată: ’’Am simțit că mi s-a rupt sufletul în două’’

Deși regulile stabilite și menținute de cei doi au stat la baza unei căsnicii care a durat 26 de ani, Cristina Bâtlan a vorbit despre momentul în care a aflat că fostul său soț a încălcat una dintre acestea.

’’Am zis că dacă astea două lucruri le menținem, putem să construim orice. Ce s-a întâmplat în timp? Unul dintre noi a încălcat una dintre reguli. Simplu! Nu ne supărăm, pentru că e dreptul tău să încalci. Un partener nu e un obiect, nu e o proprietate, nu e ceva ce tu ai dreptul să menții și să ai toată viața. Nu există așa ceva. Cu cât iubești îl iubești pe un om mai mult cu atât îl lași liber și el are dreptul să hotărască. Nu ne-a fost ușor, nici mie, nici lui. El era într-o relație, eu nu aveam o relație. Mi s-a părut că s-a rupt pămânul în două, dar a fost o secundă chestia asta, un minut. Am știut că și de aici o să pot să fac ceva și că nu s-a terminat lumea. A fost o durere enormă pentru mine. Am simțit că mi s-a rupt sufletul în două, dar am știut că nu pot să trec peste acest principiu și nu am putut”, a dezvăluit Cristina Bâtlan.

De asemenea, Cristina Bâtlan a precizat că după ce a aflat că a fost mințită, deși putea să-l ierte și să rămână în continuare o familie a luat decizia de a pune punct căsniciei.

’’Aș fi putut să îl iert sau să ne despărțim și să punem în aplicare regulile pe care noi le-am stabilit și pe care le-am menținut 26 de ani. În momentul în care am aflat că m-a mințit, în ziua aia ne-am despărțit. Nu am putut nici măcar o zi, asta a fost dramatic. Până la urmă era toată moralitatea și toată construcția care mă ținea ca om. Nu putem să trec peste asta. Dacă aș fi trecut peste asta, cu siguranță s-ar fi întâmplat multe alte lucruri după de care nu aș fi fost mândră și nu aș mai fi putut să vorbesc cu dezinvoltura asta cu care vorbesc acum și fără să am atașament emoțional”, a precizat femeia de afaceri.

Cristina Bâtlan, despre relația cu fostul soț: ‘’Suntem cei mai buni prieteni’’

Deși a trecut prin momente dificile, Cristina Bâtlan a mărturisit că a rămas în relații bune cu fostul său soț și au o frumoasă relație de prietenie, iar în prezent conduc în continuare compania pe care au construit-o împreună.

‘’Ce am pierdut de fapt? Am pierdut momentele alea în care stăteam împreună acasă, în care ne bucuram de Adi care era cu noi împreună, de toate activitățile astea simple și mici pe care le fac oamenii când sunt într-o familie, pentru că alea sunt valoroase, dar niște oameni puternici care sunt implicați amândoi într-o companie și care conduc o companie atât de puternică lucrurile astea mici nici nu contează, foarte ușor treci peste ele. Ele sunt cele care se așază lângă pietrele alea mari care sunt prioritățile și care de fapt creează stabilitatea. Acesta era riscul când eu nu am acceptat, să pierd exact stabilitatea priorităților și lucrurilor importante care erau în viața noastră: Adi, business-ul, sănătatea. Acestea erau lucrurile pe care puteam să le pierd când eu am luat această hotărâre, dar din nou mi-am setat intenția, m-am dus către intenția mea și mi-am întrebat care e intenția mea, să rămânem bine unii cu alții, să nu-l oblig pe om să mă mintă, pentru că nu puteam să trăiesc în minciună și atunci am zis că-i dau libertatea să nu mintă, îl las liber să nu mintă niciodată, să hotărască care e viața lui, iar pe mine să nu mă afecteze asta și am reușit, adică am o formulă proprie. Suntem foarte bine unul cu altul. (...) Noi suntem cei mai buni prieteni și mi se pare asta mult mai valoros”, a adăugat Cristina Bâtlan.

Cristina Bâtlan, despre relația cu fostul soț după divorț: ‘’ Suntem o echipă imbatabilă’’

 

Deși în urma cu 4 ani au luat decizia de a divorța după 26 de ani de căsnicie, Cristina și Roberto Bâtlan au continuat să conducă împreună compania pe care au înființat-o încă de la începutul relației datorită faptului că se completează foarte bine pe acest plan.


’’Eu și Roberto am avut, avem o viață extraordinar de bună împreună din punct de vedere parteneriat în companie. Noi ne completăm perfect ca și caractere și am făcut treabă bună, cea mai bună echipă. Suntem o echipă imbatabilă, pentru că ne completăm foarte bine, nu suntem avari, avem anumite calități care sunt bune și cu care oamenii rezonează foarte ușor, pentru că atunci când vrei să ai succes trebuie să aduni lângă tine oameni”, a precizat Cristina Bâtlan.

De asemenea, antreprenoarea a mărturisit faptul că până la nașterea fiului său, compania s-a clasat pe primul loc, fiind extrem de importantă pentru cei doi.

‘’Noi, construind de la zero compania, imaginați-vă că și acasă discutam tot despre problemele companiei. Pentru noi nu era nicio diferență că eram acasă sau la firmă. Pentru noi viața noastră era compania pe care foarte mulți ani am pus-o pe primul loc. Până să apară Adi, compania a fost totul pentru noi. Nu exista concediu sau ceva care să suplinească acel vibe pe care ți-l dă succesul și pe care ți-l dă echipa, faptul că tu reusești împreună cu echipa ta să faci mai bine. Asta a fost pentru noi tot, hrana perfectă’’, a dezvăluit Cristina Bâtlan în cadrul podcastului.  

Totodată, pe plan profesional, Cristina Bâtlan a precizat că de fiecare dată reușește să ajungă la un consens atunci când este vorba despre business-ul lor, iar acest lucru a fost foarte important pentru a menține compania sănătoasă din acest punct de vedere.

’’Am început de la 18 ani, am lansat firma la 19 ani și am făcut totul așa cum ne-am dorit noi fără să avem o rețetă. Noi nu aveam o rețetă, noi nu știam. Părinții noștri nu avuseseră o companie privată, noi nu știam ce e aia companie privată, nu știam ce era TVA-ul, operam în toate posturile din companie. Și eu și Roberto știm toate posturile din companie. (...) Noi niciodată nu ne-am certat pe probleme personale, altele decât cele din companie, adică acolo unde avem un debate pe un punct de vedere. Fiecare își apără punctul de vedere până când ajungem la un consens. Conducem firma și votăm în unanimitate, adică luăm hotărâri după unanimitate. Noi nu luăm hotărâri dacă suntem într-un conflict și asta a fost foarte sănătos pentru companie. Totdeauna am pus compania înaintea intereselor personale”, a subliniat Cristina Bâtlan.



 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Gabriela Ungureanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel