Cristina Bălan este însărcinată în șase luni. Artista este în culmea fericirii: „Încă ni se pare ceva extraordinar”

Data publicării:
Sursa foto: Cristina Bălan, facebook
Descriere foto: Sursa foto: Cristina Bălan, facebook

Cristina Bălan radiază de fericire. Artista a anunțat că este însărcinată în șase luni. 

Cristina Bălan, cântăreața care s-a făcut remarcată prin trupa Impact și care câștigat Vocea României. În urmă cu puțin timp, artista le-a făcut o mare surpriză fanilor. Mai exact, vedeta a anunțat că este însărcinată în șase luni, printr-o fotografie cu burtica de graviduță. 

„Vă împărtășesc și vouă bunavestire, după o lungă perioadă de discreție. Astăzi se împlinesc 6 luni de când a apărut Minunea în viața noastră: Nadeea Sofia. Băieții sunt foarte încântați că vor avea o soră. Nouă încă ni se pare ceva extraordinar”, a fost mesajul Cristinei. 

Cristina Bălan și-a retras copiii cu sindrom Down de la școală

Fosta solită de la Impact are doi copii împreună cu muzicianul Gabriel Bălan. În vârstă de 9 ani, băieții lor, Toma David și Matei Nikolas, suferă de Sindromul Down.

Cristina a declarat că micuții erau tratați diferiți față de ceilalți copii, din cauza faptului că aveau sindromul Down. 

”Noi nu am avut noroc cu școala, cu un cadru didactic căruia să îi pese de noi. Să facă un pas dincolo de fișa postului. Noi avem lege, și nu mai pot cu legile astea, că copiii speciali au dreptul la învățământul de masă, dar nimeni nu face nimic pentru ei, de fapt.

Nu ai manuale adaptate, nu ai profesori de sprijin,… E ca și cum i-ai spune: `Tu, în căruciorul cu rotile, ai dreptul să urci scările astea, dacă vrei. Este treaba ta! Dar eu nu îți ofer o rampă, tu urcă, eu nu am nimic împotrivă`”, a dezvăluit Cristina Bălan, pentru FANATIK.

Cristina Bălan: „A început să devină un mediu nociv pentru ei”

”I-am retras de la școală, pentru că a început să devină un mediu nociv pentru ei. Dacă un adult nu știe să gestioneze o situație de genul acesta și începe să îi ferească pe copiii tipici de copiii speciali, atunci ei încep să se simtă izolați. Încep să dezvolte o anumită atitudine, fără să aibă vreo vină neapărat, dar există.

Ei nu sunt violenți, dar dacă văd violență, pot să o preia. Dacă văd alți băieței că dau cu piciorul sau se hârjonesc și fac gesturi, le preiau și ei. Dar problema este că la un copil tipic se scuză lucrurile astea, că e copil. Dar la copilul special se spune că are o problemă de comportament”,  a mai spus Cristina Bălan.

Artista face matematică acasă cu cei doi copii

”Nu vrem să îi ducem într-un mediu care nu îi integrează și care a devenit toxic pentru ei. Ei veneau foarte nervoși de la școală, veneau și făceau niște lucruri pe care nu le-am văzut în viața noastră până la mediul acesta și atunci am vorbit cu psihologul copiilor, cu alte persoane avizate, am cerut păreri în dreapta și-n stânga, și am decis să îi ținem acasă. Și într-adevăr, se vede diferența.

E adevărat, facem noi lecții, am luat manualele, reînvățăm și noi. Facem matematică, facem dezvoltare personală…”,a mai spus artista. 

Cristina Bălan a mărturisit că cei doi copii fac terapie.

”Minunații mei fac terapie și căutăm să ne ocupăm împreună timpul.

Ei fac terapie aici, unde stăm noi, avem norocul să putem face terapie și sâmbătă, și duminică. Este o vecină care este terapeut și psiholog, este foarte bine”, a mai spus Cristina Bălan.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel